fensisuperstar Heat A KAKO DA JU JEBENO ZOVEM? : - ) Sorca je jos od Diabla 2. SorcaSorcaSorcaSorcaSorcaSorcaSorcaSorcaSorcaSorca
Tzereen Prva stvar u kojoj se slažem s Fensijem 😂 Ko je ranije igrao Diablo, sorca je sorca. Nema drugog imena. Uvijek smo ju zvali sorca. I definitivno ima smisla. Nećeš svaki put pisat sorceress. Ko što ćeš Tzereen pisat tze, a Chono cho.
chono U prijevodu tek smo ogrebali povrsinu u beti i da, mijenjat ce legendarye, mijenjat ce balans klasa, mijenjat ce drop rate, mijenjat ce leveling…
Kaiserus chono Ode moja Sorca sa dvije hidre i blizzardom, dok sve oko mene se ledi i eksplodira u isto vrijeme
milicevic87 Dok se čeka Diablo 4, igrat će se pomalo Diablo 2 Resurrected. Vidim da je na sniženju za 13€, pa rekoh ajd da probam. Prvi put u životu zaigrao d2, i odmah mi se svidio 🫶
ibor4you Kaže Blizzard. Tko prednaruči skuplje verzije igre moći će započeti igru 4 dana ranije, točnije 02.06.
fensisuperstar chono ima. ali recimo ako ja tebi kupim nesto preko bneta reservaju ti pare ali ti moraju jebeno odobriti da kupis nesto nekome. To zna potrajati do 24 sata ponekad.