Tzereen Sanader kak si došao do toga? Ja skužio da je samo za Australiju. Btw, zanimljivo da ti nije sjelo, jer je generalni konsenzus da je igra iznenađujuće odlična.
Sanader Tzereen bilo je na redditu tonu inviteova za alphu. Meni nije sjelo prvo jer je na mobilnom uređaju, s obzirom da nikad nisam igrao igre na mobitelu bilo mi je totalno čudno i neprirodno igrati. Drugo je što je igra užasno spora, drop rate je nikakav i ostavljeno je tonu prostora za potencijalne mikrotransakcije. Ocekujem da će se drop chestovi(koji poboljšavaju drop rate) kupovati sa real money. Jos jedna stvar na koju se nisam mogao priviknuti, a to je povezano sa brzinom gameplaya je mob density, farmanje bilo čega je nemoguće jer se pojavljuje par mobova od jednom na ekranu. To je valjda to limitacija mobilnih uređaja.
Tzereen Sanader kužim da. Al to ne znači da je igra loša, već da nismo navikli na mobilne igre. Ja u svakom slučaju jedva čekam, jer me baš zanima kak će šljakat. Navodno je pravi pravcati Diablo. Nešto ko Diablo 3.5.
Nightyx Mislim da diablo 4, opet nece biti ono sto su fanovi diabla 2 očekivali tj što očekuju, opet ce bit brza igra, sa hrpom protivnika i svjetlucavim efektima, isprike ali ko ih jebe, doce na svoje sa D2 remakeom pa nek to igraju.
Tzereen Nightyx donekle se slažem, ali zato mislim da su i na ispravnom putu. Imat će tri različita Diabla za 3 različite publike. Svi sretni.
doctorfreak Fakat cinematic za d4 na ovoj razini za blizzard je užas...gameplay je na ovak na prvu ok čini se zabavno.
master_x Tzereen Iskreno,imam Titan Quest na mobitelu i to je muka igrat,traljave kontrole i ništa se ne vidi.Zato se niti malo ne veselim Diablo na mobitelu.Najviše me veseli Diablo 2,to nisam nikada odigrao kak spada.
herc Novosti ovo-ono https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23665024/diablo-iv-quarterly-update-june-2021
herc Diablo 4 game director out at Blizzard https://www.polygon.com/22620835/diablo-4-game-director-luis-barriga-jesse-mcree-leaves-blizzard?utm_campaign=polygon.social&utm_content=polygon&utm_medium=social&utm_source=facebook