Jel ti razmuiješ da je sve što je sad obećano za d4 bilo obećano praktički za diablo 3. Ja ti ništa ne vjerujem blizzardu. Znači ne vjerujem im jedan kurac.
Da počnemo sa ovime.
Blizzard je firma koja uzme nešto i onda napravi to isto ali puno bolje. Blizzard (danas) nije generalno kompanija koja u svojim igrama stavlja inovacije koje su sami napravili, već same ideje uzimaju od drugih igara i pobošljaju ako je to moguće. Što je generalno ok osim ako pogledaš world of warcraft koji bi se mogao zvati World of Reusedcraft (i dalje pravi cash cow. Jebene ovce.)
Znači očekivati od blizzarda da će danas napravit nešto novo je prosto nemoguće.
Blizzard stvara masivni hype oko svega. Kad samo uzmeš u obzir kakav je hype bio oko Diabla 3. Onak sry ali i prvi put kad su pokazali igru bila je u tamnicama i sve je kul izgledalo za 2012tu godinu. Meni je jasno da si zanesen jer ti treba dobar novi sviježi ARPG i igra koja je bolja od diabla 3 ali čovječe nećeš valjda popušit foru od blizzarda? Te fore mogu pušiti samo oni neckbeardova u prvim redovima koji bi pušili qitu da odigraju demo bilo koje Blizzardove igre. Jedina igra u koju vjerujem 100% svim srcem je Cyberpunk. Hype je sranje i treba umrijeti skupa sa preorderima.
Blizzard je failao žestoko. Propao je u očima igrača, propao je u očima investitora. Treba im novi cash cow.
Kad se Blizzard prema svojim igračima počne ponašati kao GGG imat će moje poštovanje i poštovanje ostatka gaming svijeta. Do onda mi se mogu napušit megaqrčine. Kupit ću igru i vjerojatno ću uživati, ali niti sekunde neću pasti na hype i drkati qitu u očekivanju da je TO ONA IGRA KOJU SMO SVI MI ČEKALI.
Dude igra koju sam čekao je Path of Exile. End of discussion. True king of ARPG.
PS: sa time koliko sam igrao Diablo 2, Diablo 3 i Path of Exile mislim da sam dovoljno kompetentan da komentiram što je kvalitento u jednom ARPGu.
Lijep pozdrav
@FensiSuperstar