Deadwalker Kaiserus beta je prošli tjedan krenula u petak u 17h popodne tako da je vjerojatno isto i ovaj tjedan. Picek ja sam imao prvo čekanje nekih sat vremena, kasnije tijekom beta vikenda sam se instantno ulogirao.
chono Deadwalker to je normalno, nisu otvorili sve za betu, imaju target koji testiraju. Lose je ako na launchu ovo bude trajalo duze od tjedan dana.
chono fensisuperstar pa D3 je imao los balancing loada nekoliko dana, ne bi se cudio da ima i D4. Mislim infra je fizicki spremna i predikcije i kalkulacije prometa su odradene, ali stvar je izvedbe, na sto su se odlucili.
biver Skinuto je, ceka se popodne, a ako necu moc upast nista bude se cekao izlazak igre jbg sigurno necu sat-dva sjedit ispred ekrana i cekat
[deleted] Prosli petak imao sam 2 sata dug queue, nakon toga igrao nekih 2 sata pa me izbacilo i natrag u queue od 1 sat. u subotu i nedjelju nije bilo problema.
fensisuperstar milicevic87 ja ne mogu ni upalit igru. Čim pokrenem diablo 4 sve staje. Čak mi ni CTRL ALT DELETE ne radi da digne task manager. Sve radi normalno ali ne mogu kliknut nigdje da pokrenem. Moram fizički restartati PC. Niđe veze
milicevic87 fensisuperstar pfff, pc peasant. Ja sam na ps5. Samo da mi ne sprži grafičku u konzoli ko nekima na pc-u 😬
ibor4you Ja to ne kužim. Čekanje satima da ju mogu zaigrat.. Samo dokaz kakva govna od servera imaju Activision-Blizzard..
fensisuperstar znači blokiralo mi je sve i sad mi se upalilo tek 😃 i onda mi se upalilo sve jebeno što sam klikao. znači urlao sam sad. i onda nakon par minuta
fensisuperstar Ma nek mi popuše kurčinu. Sa 20 i nešto na 55 minuta. Saque my Dique blizzard. Nisu sposobni jednom u životu imati start online igre bez problema. Nek mi se napuše kurčine.
Soul fensisuperstar Nisi sam… meni je prosao timer i sad ide u krivom smjeru, na 13 min left sam opet, i to vec nekih 15ak min