Miro fensisuperstar Proci ces diablo 4 pa ces peaviti build za lika pa ces probati druge klase pa ces probati coop i eto 200 300 sati ode ja mislin da je to sasvim dovoljno za igru
chono Picek ili je samo faulty grafa, jer je najcudnije da se ovo dogodilo na cinematicu koji je lockan fpsom. Mogla mu je vrisnut u bilo kojoj igri ili gledajuci YT
fensisuperstar chono nije do igre već do grafe. To se desavalo i sa new worldom gdje bi igra napravila nesto sto bi nekim grafama napravilo nesto na nekoj losoj komponenti koja se inace nije toliko koristila. Tako da d4 vjerojatno forsira paljenje ili 100% na neku faličnu komponentu. Radi se pretezito o 3080 i ti modelima
moschus Po onome sto se pise najvise je krepalo Gigabyteovim modela i nesto Asusovih pa radje pricekajte nekakav patch ako imate 3080ti 😉
Tzereen Kaiserus jer još nije live. Mislim da u 17h počne. Picek nisam imao queue uopće. Odmah sam ulazio. Ali nisam probavao u petak već tek subotu i nedjelju.
Deadwalker Kaiserus beta je prošli tjedan krenula u petak u 17h popodne tako da je vjerojatno isto i ovaj tjedan. Picek ja sam imao prvo čekanje nekih sat vremena, kasnije tijekom beta vikenda sam se instantno ulogirao.
Picek S obzirom da nisam igrao betu, koliko vam je bio queue kad ste igrali prošli vikend (ili krenuli igrati ovaj vikend)?
chono Deadwalker to je normalno, nisu otvorili sve za betu, imaju target koji testiraju. Lose je ako na launchu ovo bude trajalo duze od tjedan dana.
chono fensisuperstar pa D3 je imao los balancing loada nekoliko dana, ne bi se cudio da ima i D4. Mislim infra je fizicki spremna i predikcije i kalkulacije prometa su odradene, ali stvar je izvedbe, na sto su se odlucili.
biver Skinuto je, ceka se popodne, a ako necu moc upast nista bude se cekao izlazak igre jbg sigurno necu sat-dva sjedit ispred ekrana i cekat