Tzereen fensisuperstar odlučio sam zaigrati Destiny sad. Da vidim kako završava saga nakon 10 godina.
Miro Tzereen odlučio sam zaigrati Destiny sad. Da vidim kako završava saga nakon 20 godina Malo jebu brojevi i godine To su one fore ovo je 20cm a zapravo je 10
Kaiserus yup. nabijem ih na kurac. opet porez na budale preko cosmetica. I onda ne daju paladina. Ajde ako bude monk može biti i dobro.
Tzereen Pa uzmeš standard edition i gotovo. Ne moraš ni deluxe, ni ultimate. Ako ti kozmetika nije bitna. A za sad što je izašlo od informacija je dovoljno da mi sline cure. Ovaj novi bi mogo nešto kao witch doctor, shaman.
Kaiserus Miro ne smiješ pretpostavljati u današnje vrijeme. Šta ako se identificira kao znak za nerazvrstanu cestu? Miro purgeri idu na more i snjeg na diners, ti čakije kupuje Miro ajde neki party play sa nama
fensisuperstar Genesis jovane jedno je biti lud, ali ovo je biti degenerik. Kupi standard i ženu odvedi na večer za 50 eura. Ili budi kao @Miro i kupi neki nož :-D
Miro fensisuperstar Noz ce danas ili sutra na diners Holy grail kojeg dugo gledan za kolekciju ali cijena je brutalna za keš a na diners ce biti lakse i evo otvorila se prilika pa cu morati uzeti
prayer Genesis Nema joj ručka do kraja mjeseca više EDIT: ali evo uzeo za Plejku VoH Expansion Bundle. 80€ košta 🤷♂️
Genesis prayer ma znamo imat mini date tak neka vecera na random dan kad imamo oboje volje i zelje da odemo nekuda 🙂 Tzereen frend mi je rekao da ak kupis expanziju vrijedi na svim konzolama/pcu gdje imas acc….ja cu uzet za battlenet
Tzereen Meni je najžao kaj nema crossbuy. Nisam još ziher jel bi za plejku ili PC. Imat ću do jeseni novu kantu valjda…
prayer fensisuperstar Nije mi prigodno nositi PC sa sobom u Hrvatsku kad se vratim tako da si cross progress igre koje imam kupujem sada za Plejku da ih tamo mogu igrati. Sljedeće godine kad si dođe 5XXX serija ću se vj prebaciti na SFFPC tj sve j Fractal Terra pa ću moći to uokolo sa sobom nositi. Ili to ili uzeti Pro ako bude uloženo/dobiveno bolji.
prayer Tzereen Vidio sam, odlično izgleda! Ali ja sam više sa Mood. Jednake visne kao PS5 samo više volumena. Mislim da ću možda njega prije jer nema trubulencija zraka (nadam se).
Miro fensisuperstar Biti ce slika samo treba napraviti korak i kupiti, skupo je pa zato i odugovlacin