fensisuperstar Ubio Uber Lilith dignuo rank 237 sa barbarianom u trialima. Sad mogu ici spavat mirne duše 😃
Miro Upalili ja i mali Izdrzali po ure lv 9 i brisanje. Sve isto i dalje premalo novoga da bi nastavio igrati jos uzeli barbariana i za ubiti se koliko dosadan lik za igranje.
fensisuperstar Miro Sve isto i dalje premalo novoga da bi nastavio igrati jos uzeli barbariana i za ubiti se koliko dosadan lik za igranje. Boostam tebe i maloga do level 70 u sat vremena
Tzereen fensisuperstar odlučio sam zaigrati Destiny sad. Da vidim kako završava saga nakon 10 godina.
Miro Tzereen odlučio sam zaigrati Destiny sad. Da vidim kako završava saga nakon 20 godina Malo jebu brojevi i godine To su one fore ovo je 20cm a zapravo je 10
Kaiserus yup. nabijem ih na kurac. opet porez na budale preko cosmetica. I onda ne daju paladina. Ajde ako bude monk može biti i dobro.
Tzereen Pa uzmeš standard edition i gotovo. Ne moraš ni deluxe, ni ultimate. Ako ti kozmetika nije bitna. A za sad što je izašlo od informacija je dovoljno da mi sline cure. Ovaj novi bi mogo nešto kao witch doctor, shaman.