sanzo foggy Gledam sad video, ti čak ni nisi maxao statistike na jokerovim personama. Ja sam nakon prvog merciless dungeona išao spajat dok mi sve nisu imale 99 u svim statistikama. Tako i prešparaš incense za oslale likove. Prvog sam prošao sam normalnim personama i bilo je dosta teško.
foggy sanzo Maxao sam uz grind ako se ne varam, i pokazao to kao showcase, inace gubis vrijeme bezveze da maxas pa da onda ides na levelanje. Nije tesko ni kad si slabiji, sano treba pazit. Uglavnom, jedini nepotrebni trofej u igri.
sanzo foggy Da, sve ostalo je lijepo složeno, a igra je daleko iznad očekivanja koja sam imao kad su najavily dynasty warriors sa persona likovima.
foggy sanzo Također, a OST mi je bolje sjeo nego u Personi 5. Bas pravi svjezi nastavak, gust totalnii od igre
sanzo foggy Meni malo smeta da nema nove muzike, bar boss fightovi su zaslužili svoje teme u istom stilu.
sanzo foggy to je sviralo i u originalu na boss fightevima, također akira ima rivers in the desert, možda sam propusito neku, ali čini mi se da sam sve već prije čuo
foggy sanzo Jebote, nisam ni skužio jer su je zametalili po pravo 😃 Više preferiram ovu novu verziju, stara je dosta blaža. Morat ću Royal odigrat da se prisjetim mjuze onda. Generalno mi je ovaj OST draži jer i ako je i isto onda je i bolje (barem meni).
sanzo foggy Brže su verzije većine skladbi i to se super uklapa sa bržim ritmom igre. Soundtrack je odličan, samo sam želio par novih stvari. Ne mogu se ozbiljno žalit oko toga jer su stvarno uspjeli puno postić za jedan spinoff kojeg je radila druga firma.
Zero foggy nije najbrže i trajat će 8h cca. Nope. Možda jednom budem išao na bezmilosnu težinu u novi prelazak, ali ovo mi je too much. Možda da platim @Kikiller da mi on to izfarma.