Čitav tjedan slušam Childish Gambina, za one koji ga možda ne znaju po tom imenu, Donald Glover. Nakon odgledane Atlante, preslušao sam sve mu albume, neke više, neke manje.
Prvi album, CAMP je apsoultno genijalan, sve stvari su fantastične, ima ih par koji su mi malo manje dobre, ali overall radi se o jako kvalitetnom albumu koji odlično mixa rap/hip-hop s elementima popa. Lyricsi su dobri, beat također, nekoliko iznimno unikatnih pjesmi ima i stvarno ga se ne mogu zasitit.
Drugi album, Because the Internet mi se također svidio, nije mi kvalitetan kao i prvi, ali ima nekoliko stvarno fenomenalnih stvari. Slušam Deluxe verziju i ima malo previše interludeove i sličnih pjesmi, ali većina punih naslova je i više no odlična.
Awaken, My Love! mi je već malo slabiji, previše se okrenuo nekoj instrumentalnoj muzici i eksperimentiranju. Već se vidio malo taj smjer na drugom albumu, ali ovdje mi je jednostavno omjer instrumentalnog naspram lyricsa preizražen. Dobar je album, ali ni blizu prvom npr. Ne znam dali mu je ponestalo ideja ili je jednostavno odlučio u tom smjeru, ali po meni bi bilo bolje da se drži nečega kao što je prvi album koji mi je sveukupno najbolji.
Uglavnom... nastavljam sa slušanjem. Možda mi s vremenom i treći album priraste srcu kao i prvi te drugi, ne bi bilo prvi put.
https://www.youtube.com/watch?v=SgVH9vd06Xo
Drugi dio ove pjesme je čudo... mislim, i prvi je odličan, ali drugi...
...
Sad malo gledam... morat ću i EP-je te mixtapeove preslušat... oh yess.