https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=5_0HmABU_i0

2 mjeseci kasnije

Netko poslušao novi Postov album?

Iskreno ima par loših pjesama koje mislim da je trebao izrezati (Takin Shots i Candy Paint mi pada na pamet), također Swae Lee loše iskorišten IMO, ali ima odličnih čak i ignorajući Psycho i rockstar (Sugar Wraith, Better Now (meni najdraža) i 92 Explorer). Mislim da će mi se i Stay svidjeti kada se malo naviknem.

Ja ga odslušao i trenutno ga baš vrtim po već 4-5 put... dobar album, fanovi će ga cijenit... ovako na prvu mi je druga polovica albuma jača, pogotovo potez od Stay (čak i Otherside) do Same Bitches, dok mi neke stvari zasad ne sjedaju (Zack & Codeine), ali i to se možda promijeni s vremenom.
Jedino što se ostvarilo, a čega me bilo i strah je to da će smanjit broj sporijih i melodičnijih stvari tipa Broken Whiskey Glass, White Iverson i Go Flex za nešto više pop produkciju što i ne čudi obzirom na to kolko je blow upo krajem prošle godine.
Kažem, ne mogu reć da mi se ne sviđaju stvari, ali mi jednostavno fali više navedenih... zato mi je i Stay jedna od dražih stvari.
I da, jel se meni čini ili je na Jonestownu samplean Paint it Black?

6 dana kasnije

Meni je album ko prošli - eh. Ok je za neko čil partijanje i imat će dosta hitova s njega, pogotovo jer je album ošo platinum u par dana. Post i Cardi B će bit jedni od rijetkih koji će preživjeti smrt trapa.

Album bi mi možda bio bolji da Janelle Monae nije isti dan dropala Dirty Computer koji je prvi istinski jeben album ove godine i prvi kandidat za album godine. Prošli petak sam napravio 60km bez nekog posebnog cilja osim da preslušam album od početka do kraja koliko je bio dobar.

Kolko je dobar novi album od Vojka to nisu istine. Vojko V je Bach!

Jedino ona stvar s Krešom Orebom i Makinjom je drugi dio katastrofa jer su Oreb i Makinja nikakvi, potonji totalno van beata da čak mislim da je zajebancija.

Al drugo kida nemilice. Zovi Čovika, Pasta Italiana, Ne Može, Hip Hop, Ceca u Parizu, Popaj, Bach. Marjan je bolesnoća na svoj način.

Frajer kad hoće i kad mu se da je tata scene, svaka čast svim ostalima.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLXtSy2fxgHeuJdhupiu8E6e9oFmAHHJ89

Cilit bang, upuco sam tus kabinu  xD

22 dana kasnije

Endless (Redux) od Frank Oceana je sve.  Čudesan album.

Jel tko poslušao novi Pusha T album?
Rula Krista.

Jel tko poslušao novi Pusha T album?
Rula Krista.
Dobar materijal.

Kakav glas!

https://www.youtube.com/watch?v=SQNtGoM3FVU

Jel se prati drama oko Drakea i Pushe? Osobno ne slušam Pushu, ali morat ću početi očito.

To je jako brzo skočilo s već izlizanih nabadanja na ghostwriting do poprilično osobnih uvreda.

Baš me zanima kako će Drake odgovoriti na The Story of Adidon, Duppy mu je bio odličan za posao koji je trebao obaviti, ali trebat će mu nešto puno jače ovaj put.

Također, hype za Kanyeov novi album.

Pratim ja. Inače nisam fan Drakea ali Duppy mu je bio odličan. No mislim da se sjebao kad je spomenuo Pushi zaručnicu, to je frsjeru dalo dozvolu da ode all-in na osobnoj razini.

Pusha mi je inače jeben.
Kanye je rekao sutra dropat novi album, vidjet ćemo hoće se to ostvarit.

Pratim ja. Inače nisam fan Drakea ali Duppy mu je bio odličan. No mislim da se sjebao kad je spomenuo Pushi zaručnicu, to je frsjeru dalo dozvolu da ode all-in na osobnoj razini.

Pusha mi je inače jeben.
Kanye je rekao sutra dropat novi album, vidjet ćemo hoće se to ostvarit.
Listening Party je večeras, tako da mora sutra album van... sumnjam da će čekat tjedan dana... a i koliko sam skužio svaki tjedan nas čeka jedan Kanye produced album.

Kanye & Kid Cudi - 8.6.
Nas - 15.6.
Teyana Taylor - 22.6.

i Kanye solo sutra.

Summer of GOOD music.

Ja najviše iscekujem ovaj sa cudiem.

Man on the moon mi je jedan od najdražih albuma iz te ere.

Ja se iskreno najviše veselim ‘Ye produkciji, nebitno tko repa

Nisam znao da je listening party večeras, može neki source?

Ja se iskreno najviše veselim ‘Ye produkciji, nebitno tko repa

Nisam znao da je listening party večeras, može neki source?
https://www.reddit.com/r/hiphopheads/comments/8n97jf/kanye_listening_party_tomorrow/?st=JHUYPLZP&sh=ec5f9dda

5 dana kasnije

Slušao tko ye? Dojmovi?

Meni je stvarno dobar projekt, zanimljive produkcije, + ko Pushin je kratak i on point. Teme koje obrađuje su ono što se i očekivalo, + ima corny linija koje su uvijek zabavne za čut kad te udare tokom ozbiljne stvari.
All Mine mi se na prvu najviše ističe, kao i Ghost Town.

Mislim da sam od izlaska preslušao album više od 10 puta.
Meni je prejeben album, jako je sirov i sentimentalan.
Neki kažu da je skroz drugačiji od njegovih prethodnih albuma, ali realno svi albumi mu se jako razlikuju.
I Thought About Killing You, Ghost Town i Violent Crimes su mi vrhunske pjesme, ove ostale samo odlične.
Najveća zamjerka je što je TOLIKO kratko. Ne bi bilo na odmet da ima još koju pjesmu ili da su neke pjesme malo dulje (tipa No Mistakes).

Željno se iščekuje projekt sa Cudijem.