Miro Ono iskreno sto me najvise zivcira je loading koji nije instant 5 sec je na ps5 predugo i bas me jebeno bode kad dodes na mapu tipa onaj dvorac di je lokacija manja da nemoze biti manja a svaka jebena soba je odvojena sa loadingom. Ovo nije smilo biti na ps5 ali naravno igra je rađena za ps4 i portana na ps5.
Ček ček, pa loading times je bilo 1-3sec nakon fajta. Jedino to između lokacija možda traje, ali baš kad završiš fajt imaš dojam da niti ne postoje loadinsi. Moguće da je između lokacija duže, nešto mi zvoni da je tako.
Miro Linearno do bola podjesca me na drugi najgori FF svih vremena FF13.
Da, to je istina, jako je linearna igra. Nije kao neke, ali jako je linearna 🙂
Sidequest - idi nać dedu koji leži pokraj mosta. Nađeš dedu, hvala, evo ti neko smeće od itema. I one sove lako nać. lokacije su mi baš jako ljepe, ali linearne i kao što kažeš, fali tu nešto. Možda sam se ja više uživio u igru pa me nije toliko smetalo. Ti si inače žangrizav jako 😃
Miro Ja nisan ko ti odigra sve tales nastavke ma nisan igra tako reci nijedan jer me nikad nebi primila igra.
Jedina koju san odigra je bila ona graces f i ta mi je imala ono nesto bas mi je legla bila.
Graces F je meni najbolji Tales.
Onda je tu Phantasia, Abyss, Symphonia, Vesperia. Ti naslovi su za mene must-play, baš stara škola JRPG-a i Tales kakav Tales i jest.
Miro Tu sad san se natira a nekih 20h preko kurca ali kazen mislin da necu nastaviti neda mi se, recimo rade bi isao odigrati dq5 kojeg nisan nikad odigrao nego sad ici tu ulupati jos 50h
Ma naravno, gasi i deri DQ, svi ti portovi DQ-a na NDS-u i gdje god da sad jesu su dobri, apsolutno sam uživao u svim DQ nastavcima, s tim da nisam samo prva 3 igrao. Svi ostali su isti recept uz poneke razlike, a to je meni uvijek bilo top kod DQ-a.
E da, priča je u Ariseu meni bila užas do polovice cca, onda ima jedan dio igre od par sati koji je dno, i onda na kraju bude super i priča je najbolja u zadnjoj trećini igre. Početak i ovaj glavni lik su mi dno dna bili, najgorih prvih 10h u JRPG-u u dugo vremena. Imaj i to na umu.