Tales of Arise
Ufff, combar baš izgleda flashy. I dodge mi se jako dopada, napokon izgleda kako treba...
Nakon Tales of Berserie sam mislio da više neću nabaviti niti jedan Tales of naslov, ali ipak najvjerojatnije još Arise-u dam šansu. Privukli su me dizajnom zanimljivi likovi i combat se čini kvalitetan.
- Uređivano
I skitsi su promjenjeni, više nisu 2D.
Meni se ovo do sad jako dopada... lokacije odišu svježinom i imaju tu neku bajkovitost u sebi.
Bit će ovo jako dobro.
Drago mi je da skitse rade modernije, bolje cemo ih dozivit. Puno igara sad ide na taj stripovski prikaz i dobar mi je, samo da ne pretjeruju, ipak vise volim animacije - a njih jako fali u novim jrpg igrama. Ali ovo su skitsi tako da ce bit ok (inace ih sve citam i gledam).
Meni puno toga nije odmah sjelo, ali nakon puno tih video prikaza mi sve bolje izgleda. Dok god nebude generika u tom exploringu bit ce ok, to me ubijalo u zadnjih par talesa.
Sad sam i ja nahajpan jebem vam mrvu!
jel samo meni ovo produkcijski gledano izgleda kao Bamcoovo Pokazivanje Mišića? prilično sam uzbuđen oko ove igre jer mi izgleda da su i u bamcou prilično uzbuđeni oko ove igre.
sve skupa mi izgleda kao JRPG koji je posudio lovu od neke yakuza obitelji ne bi li izgledao produkcijski moćno i bitno kao final fantasy, a kad yakuze zovu bamco i raspituju se za lovu i kako napreduje sve to skupa, predstavnik bamcoa na telefonu suvereno odgovara: "ništa se ne brinite" i poklapa slušalicu.
jasno je: i službeno bih proglasio HYPE, ali . . . zahtjevam maksimalnu ozbiljnost i izbacivanje te riječi iz svog ionako pretjerano hiperventilirajućeg i hiperbolističnog repertoara.
Ova igra postaje Trailers of Arise.
Zbog ovoga se isplati imati novi zealandski račun
- Uređivano
Demo je dostupan na PC, PS i Xbox
Probao demo i ono....
Do sad svi talesi su mi bili na isti đir sa sve lošijom grafikom a tu me privukla grafika koja je na videima izgledala bomba i bas davala neki lipi ugođaj.
Nažalost to ne izgleda niti blizu kao na video nekako je mix cell s i nek slike na platnu neznan sto bi reka.
Pogleda u daljinu je nikakav i sve je mutno bas se vidi da igra izlazi svugdi i eto neko mora biti zakinut.
Ostalo je isti kurac ko svaki tales cekan neki jako jako velik sale za kupnju igre
Jedva čekam, sutra stiže a preorder napravljen još prije par mjeseci. Tko sve igra? P
famuluscaelum Meni je vec lagano skinut i cekam 17h da ga krenem
Ja čekam da GLS pošalje info da je Sancta pripremila paket @Tuhy imaš kakav info su poslane igre? Neš sam na netu vidio da Bandai Namco kasni sa isporukom pa šalju ekipi kodove za digital…
Vjerojatno se danas kucaju i šalju web narudžbe
- Uređivano
Ja san proba demo brzinski reko nije igra za odma ali sad mi hajp raste
Nema smisla da je kupujen kad iman sto igrati ali...sto danas ima smisla.
Da se nije rasproda onaj hootle edition mislin da bi odma uzeo
- Uređivano
Tko igra?
Imam nekih 8h, mogu reć da sam dosta zadovoljan. Ono što mi se ne sviđa je naravno što je ovo opet moderni semi-open world hodnik Tales, ali jebemti šta je igra ljepa uf... Stalno gledam okolo i udaram slike, predivno je napravljena igra, to nisam očekivao na toj razini, baš je eye candy do kraja.
Fajt solidan, jako me podsjeća na SO4, a manje na starije Talese, što nije loše, samo da je kamera malo više "friendly", zna bježat posvuda pa ne znam gdje udaram. Animacije i efekti su bolesni, fajtovi frcaju.
Skill system za sada dobar, volim sphere i otključavanje uvjeta za druge skillove itd, nadam se da će postat još dublje i bolje.
Priča solidna za sad, malo me smeta što za 2h već idem spasit svijet i nabrijan sam na sve, nije me igra uvela u likove i razradila situaciju da osjetim to što govore. Ali rano je za reći. Likovi super, za sada svi dobri, english dub dobar, u japanski se ne mogu uzivit jer vrište svako malo, pa onda bacim na english i tam sve normalno haha. Dobar je pičober pa je super igrat Ovi drugi solidni, ali neću spoilat.
Contenta fali u odnosu na ranije naslove, a to je sve jer se išlo na širu publiku, micala se world mapa, dungeoni su veći ali barem ovaj put živi i ima ih smisla isttražit (do neke mjere), tak da sam tu nekak podvojen, iako sve što ima u igri za sada je dovoljno i zabavno. Crafting oružja i vizuali istih su mi genijalni, obožavam kad craftam mač i equipam ga.
Dropovi ovise i nekad kak se ubili neprijatelja, imaju weak point za stagger, to mi je veliki plus i općenito svi fajtovi imaju taj pristup pa valja malo dodgat i bit pametniji, a ne stiskat sve redom.
Overal, siguran sam da je ovo igra na šire mase, a ljubiteljima starog Talesa ovo će bit malo dvosjeklo jer sve je predivno i zabavno, ali nije duboka igra kao ranije, jednostavno nema toliko kontenta i ništa skoro pa nije skriveno, lako je sve naći.
Evo par slika, baš drool žešći.
foggy Mene vuce, nisam nikad posteno zaigro neki JRPG, bas ih izbjegavam uvijek.
Mene zanima kakav je combat, buduci da volim hack n slash bojim se da ovo nije mindless button mash i da postane pre repetativno nakon par sati?
- Uređivano
DarkPunisher Do neke mjere je button masher kao i svaki akcijski RPG, ali moraš malo pazit šta radiš, inače brzo krepaš. Puno je skillova, i velike su varijacije kak ćeš pristupit fajtu,hrpa oružja i ima mesa. Mislim da nije neki problem oko repetativnosti, više oko toga hoće ti sjest setting i JRPG pristup, kojeg iskreno ima najmanje od ijednog Talesa za sada. Više je ozbiljnije, uz poneki "glupavi" skit koji mi je čudan jer je više manje obziljno sve pa onda krene kreveljenje.
Tak da mislim da je ovo jedini Tales naslov namijenjen za širu publiku, ostali su više JRPG nego što je ovaj (za sada, 8h tek igram).
Miro Ja više govorim iz Tales iskustva, ovo je baš moderni Tales.
Težine imaš kao u svakom i možeš ih mijenjat kada želiš, to je oduvijek tako bilo, nemaju inače Talesi trofeje za težinu, ali imaju za više prelazaka, tj većinom je bilo dodatnog contenta u NG+ što je opet onaj minus kojeg tu navodim, jer tu je base game puno slabiji s contentom (za sad) pa smrdi da će bit DLC-a nekoliko barem. To je smjer koji su tu izabrali.
Ali opet ponavljam, sigurno sam da će vam većini igra bit dobra.
Spavanje denied, vidimo se u ponedjeljak.
Jel već ponedjeljak?