foggy A ja još nisam Berseriju završio.Stao na pola puta.Odigrao sam i demo Tales of Arise sa svim dostupnim likovima posebno i izgleda 20-ak puta bolje od Berserije.Od grafike,puno fluidnije kontrole borbe(iako zna biti kaos),jednostavno vuče na kupovinu,al trenutno sam zauzet sa drugim igrama.Odigrat će se ovaj Tales svakako jer kolko vidim i po recenzijama,riječ je o odličnoj igri.
Tales of Arise
Napokon Tales igra koja ne izgleda kao da je poboljšana PS2 verzija
Mislim da bi mogao dati priliku jednog dana jer mi se čini baš kul.
Tales of Arise Free DLC Adds Two New Difficulty Levels
https://www.pushsquare.com/news/2021/10/tales-of-arise-free-dlc-adds-two-new-difficulty-levels
Ja uvalio par sati u igru...fino je ali pisanje za sad tesko retardirano.
Cu uvalim jos koji sat pa vidim gde me odvede.
AbelKOsMos Pocetak igre je toliko drljavo isprican da mi nije jasno sta su tocno htjeli i kak prikazat likove u njemu. Kasnije se skuliraju. I krevelje se da je cak meni previse. Ako te i to smeta onda bacaj na japanski.
@herc Znaci oni meni izbaciju Artse i Mystic Arts DLC plus kostime za prek 100kn...Pa ja se evo nadam da ce propast skupa s tim kostimima. Odurna politika, ovo za Artse im necu nikad oprostit, ne moze bit jadnije.
herc Ma i sama igra je došla uz DLC - kupiš pa možeš za duplo manje materijale craftat oružja, i mislim da su 16 Artsa zaključali iza tog DLC-a. I naravno, ne postoji način da to sve otključaš kroz igru nego baš moraš kupit. Isto tako taj DLC pack daje EXP boost, i sve olakša. Trpaju to kroz već par naslova, što je meni nepojmljivo da itko ide kupit takvo nešto, ali očito pare rade svoje.
Ako nekoga zanima dijele besplatno DLC i Wallpapere/Game Art
foggy sama cinjenica da postoji ta opcija uopce je zalosna. Sve dobro sto urade, useru ovakvim odlukama.
Zbilja ne shvacam nekad ovakve stvari, ali rekao sam si da nikada vise necu podrzati nista slicno, kao ni igre koje na launchu kostaju 80€.
Oboje ce cekati teska snizenja, ako se dotad vec ne ohladim i skippam altogether.
Šteta, čitam sad baš ovo vezano za arts dlc, naprave dobru igru i onda na ovakav način uspiju zasrat.
Zlatom piši, govnom zapečati...žalosno.
Prvi put se susrećem sam Tales serijalom i za sada mi sve sviđa. Taman prvog bossa sredio i moram priznati da je dosta epic borba iako je combat koliko vidim za sada malo plitak, no bude se valjda popravilo. Art mi je super kao i voice acting jedino što mi smetaju za sada su meniji koji su pre jednostavni i ne pre velika mogućnost kustomizacije lika u smislu armora - imaš armor koji ti povećava stat a ne mijenja izgled već to moraš kroz skinove promijeniti. Sva sreća da ima jedan prilično dobar skin kao free DLC
Genesis ma da se razumijemo, nije igra loša jer sam danas 5h skucao, toliko ni u Destiny ne napravim u jednom danu tako da je to pohvalno. Jako mi se sviđa art i priča koja se lagano otpetljava tako da ako to bude dovoljno dobro mogu bez problema zažmiriti za ostale stvari.
Tsushima na drugu ruku....