Sa zadnjom 1.05 zakrpom su se dečki iz Namcoa se odlučili napokon srediti "The Power of Friendship" achievement na Steam te sam sredio sve i zaradio 100% iliti platinu po PS žargonu.
Trebalo mi je 46 sati stime da sam nekih 95% side questova riješio i završio igru sa Goku-om lvl. 101. Po meni za sada najbolje prikazana DBZ priča u iti jednoj igri. Nažalost igra ima svoji problema te nelogičnosti sa RPG sustavom te samom težinom igre, no to ne znači da je igra loša već da su je trebali na drukčiji način napraviti. Iskreno, neda mi se pisati ništa puno tj uopće oko same igre jer je sve već rečeno u velikoj večini recenzija online s kojim se slažem na kraju iako sam na početku bio ljut jer sam očekivao više.
Po meni je ovo čisto dobra igra, koja realno vrijedi 40 eura. To govorim objektivno iako sam veliki fan Dragon Ball serijala i Akire Toriyame. Kako god, definitivno najbolja DB igra do sada i za svakog fana serijala unatoč manama same igre toplo preporučam da zaigraju jer od svih 46 sati što sam igrao niti jednom mi nije bilo dosadno niti žao što sam igru kupio!
8/10