4 mjeseci kasnije

Nakon jedno 50-ak sati sam uspio stić do kraja Buu sage ali ne planiram stati!
Na kraju sam bio uzeo Legendary Edition, a moram priznat da se isplatilo, pogotovo nakon šta sam završio Dragon Ball Super.

Nisam imao ikakvih problema s leveliranjem, sve side questove bi riješavao čim bi se pojavili (a sami questovi su stvarno minimalni, ono, fetch questovi ili premlati neprijatelja na X lokaciji… Ali uglavnom nakon borbe ili branja itema, igra te vrati na početk questa, meni odličan QOL!)

Iako ima samo 5-6 igrivih likova, svaki lik ima svoj skill tree, abilitije koje može naučit i onda upgradeat, passive skillove koji se mogu otključati kasnije…. Znači masu toga lol.

Ne znam kako to objasnit ali igra mi daje nekakav Yakuza 0 vibe, u smislu cutscena različitih kvaliteta, Overworlda s random encounterima, zilijun itema, čak i često healanje usred bitaka Ha-Ha-Ha

Ne kažem to kao neki plus ili minus, samo sam primjetio.

Art Style je bjuuuuutiful, lokacije su lijepe (iako 90% prazne), a jedino loše šta imam za reć je da je Anti-Aliasing mako u qrcu, a osvjetljenje je ili topčina ili promašaj.

Ako sam dobro shvatio, igra jednostavno ima previše kontrasta, eksplozije i aura effekti izgledaju super, no u nekim mjestima likovi izgledaju previše narančasto.

Combat je zabavan, iako možda mrvu prejednostavan. Jedna tipka za melee, jedna za pucanje, 4 special napada koja se mogu mijenjat i upgradeat po volji + ako su support likovi u partiju onda se i njih može nahuktat na druge (Krilline brate ljubim te i tvoju ćelavu glavu, solar flare je topčina).

Iako ima par tehnika koja igra uopće ne objašnjava tipa (block + ki blast) guranje neprijatelja.

Kakarot svako toliko otključava nešto novo, sve do samog kraja, kao da te cijela igra priprema za post-story grindanje.

Tek sam dovršio prvi DLC (A new power awakens PT. 1) a on je uglavnom samo za grindanje i otključavanje Super Saiyan God + limit break training, imam jedno 5 DLC-jeva za preć nakon toga.

Uglavnom, isprike na zidu teksta i na skakanju s jednog aspekta igre na drugi. DBZ Kakarot mi je stvarno lijepo sjeo i ne namjeravam još stati.

Budem eventualno napisao dojmove o DLCjevima + drugim aspektima igre.