- Uređivano
Dragon Ball Z: Kakarot
Oho, neloše. Moram priznat da sam uredno preskakao DBZ, igrao sam zadnje onaj RPG na DS-u, ali svaki novi pa i ovaj izgleda oke i igrivo. Kakarot hehe.
nemam dobar filing kod ove igre , ali probat ce se ko svaki DB ! Ako niste igrali FighterZ obavezno probajte najbolja DB igra ikad 400h u fighting igri nemogu ni sam virovat
https://www.youtube.com/watch?v=zyUgC3lG7rI
https://www.youtube.com/watch?v=hyrnvVnrFRY
https://www.youtube.com/watch?v=_G-G71KEhuU
- Uređivano
Sa zadnjom 1.05 zakrpom su se dečki iz Namcoa se odlučili napokon srediti "The Power of Friendship" achievement na Steam te sam sredio sve i zaradio 100% iliti platinu po PS žargonu.
Trebalo mi je 46 sati stime da sam nekih 95% side questova riješio i završio igru sa Goku-om lvl. 101. Po meni za sada najbolje prikazana DBZ priča u iti jednoj igri. Nažalost igra ima svoji problema te nelogičnosti sa RPG sustavom te samom težinom igre, no to ne znači da je igra loša već da su je trebali na drukčiji način napraviti. Iskreno, neda mi se pisati ništa puno tj uopće oko same igre jer je sve već rečeno u velikoj večini recenzija online s kojim se slažem na kraju iako sam na početku bio ljut jer sam očekivao više.
Po meni je ovo čisto dobra igra, koja realno vrijedi 40 eura. To govorim objektivno iako sam veliki fan Dragon Ball serijala i Akire Toriyame. Kako god, definitivno najbolja DB igra do sada i za svakog fana serijala unatoč manama same igre toplo preporučam da zaigraju jer od svih 46 sati što sam igrao niti jednom mi nije bilo dosadno niti žao što sam igru kupio!
8/10
Igra mi je na wishlistu neko vrijeme ali se ne mogu odlučiti na edition. Je li itko igrao DLCjeve? Se isplate ili je samo base game dovoljan? Story mode u base gameu završava s Buu sagom ili?
ZigguratVertigo Story mode u base gameu završava s Buu sagom ili?
Wikipedija kaže da. Jedan DLC su dvije priče iz Supera a drugi originalna priča s Future Trunksom
Likovi su samo par igrivih? Dvojim između Fighterz i Kakarot, a uzeo bi klasičnu tabačinu, a koliko vidim ovo je rpg?
Legendary_Hero yee ima i demo na steamu (bitka s Raditzom i jedno 2-3 side questa u djelu open worlda), tražim DBZ igru koja bi me držala duže vrijeme a da se nadovežem na FighterZ temu slažem se da je Sparking Zero još preskup a ne znam kakav je ni koliko ima single player sadržaja.
ZigguratVertigo uzmi bez DLCeva, isplati se svakog centa, najbolja DBZ igra, bas onak fini sweet spot svega.
renda Tenks na preporuci Renda!
Ja sam se odlučio za Fighterz. Odbilo me u Kakarot što nema puno igrivih likova. Nije mi DBZ pravi bez rostera od 20-tak klasičnih igrivih likova. Jasno mi je da nije klasični fajter, ali svejedno.
Dobar je Kakarot, ina sjajnu prezentaciju priče ali ono što me smetalo pri igri je bio umjetni level cap i generalno lošija borba naspram drugih igara.
Ako se ide na količinu likova i gameplay tj borbu onda bez razmišljanja Sparking Zero, ako se ide na priču i prezentaciju Kakarot.
Jedva čekam čitat daljnje dojmove u Fighterz temi, have fun!
E da pitam, kakav je level cap i leveliranje in general? Ima li djelova gdje se baš mora grindat zbog nekog bossa ili difficulty spikea?
Ako pratiš glavnu priču normalno, grindanje je u potpunosti besmisleno jer sav XP kojeg dobiješ bude dovoljan za svakog bossa. Ne treba nikakvo grindanje niti išta. Mislim znaju biti teži bossevi ali nije da će prati pod stobom, tamo da je po tome level cap skroz umjetan i nebitan.