Treba se odselit u zadar i voila. Svi po redu. I oglusit na orguljama

prayer Pitaj u birtiji kraj kauflanda kolko puta smo ju zatvorili. Pozovemo te na sljedecu zurku

Kakva psihoza 😂😂 a vrucine tek stizu

Pa ti se lozis na svaki moj post i to radis, a svidja mi se ta tvoja igra, pa da na psihoticno ponasanje odgovorim isto mozda se izlijecis

imam i ja identican screenshot od tebe prosli tjedan dok si skuzil da si malen pa si se isel ispucat

Svidaju mi se tipovi poput tebe, lako ih se lozi, a pogotovo brzo ispliva primitivizam i nedostatak odgoja. Medutim, to su tvoji problemi, ne moji. Slicno su pricali i neki drugi opaki momci, pa se nitko nije pojavio na meetovima u ZGu 😂 prejako!

Nastavak

Pa mislim da tvoj primitivizam i neodgoj su vidljivi u skoro svakom postu, a misljenja sam da si manji od makovog zrna van foruma, pljujes po svemu i svima, zapocinjes svadje u skoro svakoj temi, ponizavas svakog clana cije misljenje ti se ne svidja, mislis da si iznad svih, narcisoidan si nemjerljivo, arogantan i bahat i ono na kaj se sad pozivas na mene, neodgojen, ali bitno da znas kaj je ray tracing i da si odigral stalkera i half lifea i ti si mozak svemira, a ne lozim se ni malo, stovise cak si i zanimljiv iz nekog neuroloskog pogleda, a posto te se svi purgeri boje, ako si ikad u KC javi se pa da odemo na kavu

Totalno suprotno od navedenog 😂 svi ovdje koji me znaju IRL mogu potvrditi. Ovo na forumu je izdrkavanje, a jedino sto je isto u stvarnom zivotu je da sam isto vrlo direktan.
Ja bi rado na kavu i upoznao nove ljude. Samo mi reci sto je KC? A ovo za neodgoj, pa pomalo i jesi, jer prelazis na neke uvrede bez pokrica. Na te stvari ne odgovaram, jer sam misljenja da je vrlo ruzno

Oprosti, vrlo si kulturan i uvijek te svi krivo shvate, KC je Koprivnica🤯

San pensa da je Kraljevica i da je blize. Nisam shvatio reg oznaku i mislim da je nikad nisam ni vidio 🤔

Ca nije i Koprivnica purgeraj? Ili je to samo Zagreb?

Sve sjeverno od Velebita i istočno od Gorskog Kotra je purgeraj.

@Fenix ti si već znao interno da je xbox bolji od ps5 pa si si stavio bedž unaprijed 😃