Pa dobro sad, nije velik(a), ali je tanak/ka.

Brijac

Nažalost, koliko čujem, mnogim zagrepčanima je i dalje najbolja. Da.
Vjerojatno jer je ogromna.

Jer okusom je teško smeće nažalost. Kažem nažalost, jer je nekad bila zaista genijalna.
Ali da, s obzirom da je duplo veća od prosječne zagrebačke pizze, mnogi tamo odu na izlet.
Lokacija je lepa, ima par terena za potrčat i sve je to super, pogotovo s obitelji ili frendovima, ali okus je shit. 🙁

Šteta.

S tim da da, moram reć, MENI, ofkors. Ali koliko pričam s ljudim iz zagorja, apsolutno svi kažu da to više ni približno nije ono što je nekad bilo. Užasno, predebelo, često sirovo tijesto. Nadomjestak za sir koji ima grozan okus. Previše sira, koji ubije okus sveg drugog gore. Šunka valjda neka za 14kn... Suze mi idu dok ovo pišem...
Kakve su pizze tamo bile, kakvi su izlasci tamo bili...

Oro Goro jako precjenjen.

U globalu Stara Sava vjerojatno najbolja na području Zagreba, ali Slavonka iz Paprike je život.

Vaše pizze su sranje. Poreč - Nonno. Sine tanko ko emiliov kredibiliet u metacritic temi. Znaci bruka dobra.
    @weky evo kad bude za idemo ja ti i @chono7 jesti tamo
    chono plaća ofc. Ima peder vecu placu od mog brata :-D

prayer ako si iz kvarta dobra je i ona nova pizzeria Mia ako želiš nešto sto je manje classy za dostavu.

I ako si iz kvarta javi se za pivo. Ima nas još u blizini i često se nađemo 😁

fensisuperstar
        A kaj ak ne volim te talijanske tanke pizze?
        Ima ih i po Zagrebu miljon.

Počela prva Karijola, sad ih ima brdo. Meni to ne valja. Meni to ko mlinac, a ne tijesto za pizzu. Iako, da, znam, to je "prava" pizza.

Eto, ja već 38 godina idem u Purger u Ozaljsku. Ništa posebno, ništa fensi, ali baš dobra, ukusna pizza.

Mislim, s tim pizzama je fakat teško. Skoro svaki voli nešto drugačije. Jebiga.
        Tanko tijesto, srednje tijesto, debelo tijesto, double decker.
        Šunka na ploške - naribana šunka.
        Hrskavo tijesto, mekano tijesto, elastično tijesto.
        Sir na dnu - sir na vrhu.
        Masline, ne masline, zelene masline, crne masline.
        Capricciosa ili bilo kaj drugo?
        Ananas - fino ili za na robiju i doživotni zatvor?

Da jebote, davali su ti pizzu na flašicu.

Fenix haha cijeli ZG ti je kvart 🙂 Ja sam ti na Vrbanima, još sam novi u ZG pa još istražujem grad, inače drastično veći od Zadra

Tzereen

A jbg ja ne znam za bolje. Često idem pa možda nisam primjetio ako su postupno smanjivali kvalitetu.

Ako znaš za išta bolje tako u okolici Zg-a (da nije grad, nego selo) da se može otići na izlet i pizzu slobodno napiši.

Tzereen brate isao na pizzu dobio sam 3 fete sunke malo sosa i pol kile "kruha"
                Ili kad su mi napravili pizzu sa jajetom u sredini pa nisu spekli.

Ali recimo nonno poreč, luna - umag i u pazinu sto sam jeo pizzu. Znaci nema boljih pizza a vjeruj mi najeo sam pizza i pica u zivotu. :-D

weky
                  Pa nemam sad 38, duh!
                  Već 41. Od treće godine jedem tamo.

Tzereen Eto, ja već 38 godina idem u Purger u Ozaljsku. Ništa posebno, ništa fensi, ali baš dobra, ukusna pizza.

Ako nije fensi nije dobro!

fensisuperstar Ali recimo nonno poreč, luna - umag i u pazinu sto sam jeo pizzu. Znaci nema boljih pizza a vjeruj mi najeo sam pizza i pica u zivotu. :-D

Pazin Peperone pretpostavljam? To su baš picerije po mom ukusu, u Luni smo bili lani prvi put i baš sam se oduševio. dobre su mi još i Tivoli u Puli i druga Luna u Prodolu, ali tamo isto nisam bio neko vrijeme pa ne znam da li su i dalje kvaliteta.

A vi Zagrepčani koji idete u Oroslavlje da se u Orogorou tovite s onim smećem od pizze, bolje da skrenete u krapinske toplice do Servusa, podjednaka vam je udaljenost, a hrana je 10 puta bolja.

Brijac
                    Da, tak sam i pretpostavljao. Oro Goro je dobar ak ti treba malo prirode, teren malo i tak to. Hrana nažalost ne.
                    Doduše, u dobrom društvu je sve bolje. 😀

Vuglec Breg je super ak ti treba nešto genijalno za izlet, al ne znam jel imaju pizze i ako imaju, kakve su.
                    Dobra je i klopa tamo kod dvorca Gjalski, Grašo se zove restoran, al opet, ne znam kakve su im Pizze.

Gloria je imala dobru pizzu, ali su se i oni pokvarili.
                    Jedino kaj mi trenutno valja u Zaboku od pizze je Mondo i ona najnovija - Crna Pizza.

ja imam u blizini dominos i cesto znam pokupiti pizzu tamo. moze se jesti ali nije to ni priblizno pravoj pizzi. u njemackoj takva fransiza ima smisla jer cesto mozes uzeti dvije pizze za 7€ dok prava kod talijana kosta 13-16€. u hrvatskoj se dobra pizza moze jeftino pojesti i zato mislim da ce to brzo propasti. nema smisla ici u dominos kad kosta isto kao i drugdje a kvalitetom je dosta slabija. jedini plus naspram ovih nasih pizzeria je sto dominos ima poneke neobicne pizze koje ne mozes nigdje drugdje pojesti.

Pojeli Peperoni, nije loša. Velika je negdje u rangu neke inače male ZG pizze. Ali sam pojeo 5 od 8 kriški i prezderao se jer ima dosta nadjeva i tjesto je malo deblje. I bas je fino to tijesto, moglo bi ti se svidit Tze.

EDIT: Nisam napisao da je guzva ogromna. Da nisam bio gladan ko sto jesam okrenuli bi se odma. Uz to ovi unutra su neorganizirni, prostor je mali i stane tek 10-15 ljudi, a samo toliko osoblja ima koje je još uvijek neorganizirano. Pa smo jeli u parku blizu.

Fenix
                      Fenix, evo, zamolio curu da i meni donese Peperoni jednu.
                      Dobro mi je sjela. Stvarno je mala ko k (onu najmanju sam uzeo), ali meni je to taman. Ja ionako nikad ne pojedem više od pol pizze.

Tijesto je baš fora. Malo podsjeća na ono domaće tijesto kad sam radiš doma.
                      Sve u svemu, uzet ću ziher još par puta barem. Moram vidjeti kakvu Hawai rade, s obzirom da mi je to najdraža pizza,

I nadam se da će počet surađivat s Glovom, jer je ovo za sad sramotno. U krugu od 2km dostava. Pih,

Evo ti -1 za havaje. Mislim da i Glovo vozi jer sam ih vidio da dolaze po pizze

@fensisuperstar vjerojatno najbolja pizza u Istri je u Petroviji, samo tamo se moras naruciti ako mislis jest, jer svi idu tamo koliko su dobre. Kantina Melon se zove objekt.
                      Svojevremeno je imao i Napoli u Labinu odlicne pizze dok je bio stari pizzajolo koji je svaki put pomeo drzavnu konkurenciju u pripremi tijesta

sanzo Pazin Peperone pretpostavljam? To su baš picerije po mom ukusu, u Luni smo bili lani prvi put i baš sam se oduševio. dobre su mi još i Tivoli u Puli i druga Luna u Prodolu, ali tamo isto nisam bio neko vrijeme pa ne znam da li su i dalje kvaliteta.

ona koja je doslovno samo ravno prema gradu od faxa onog gdje se odrzava istrakon. Ful FENSI restoran ima "egzotične pizze" i taj đir
                        čak mislim da si me ti poslao tamo xDDD
                        I luna umag je tako dobra. tam jedem godinama. Imali su u jednom trentku ful lošeg picajola ali dobro je sad. Tam je isto jebena pannacotta.

OROGORO

Prosli ste skoro cijelu istru,a za rovinj nisam vidio preporuku za omastiti brk socnom pizzom 😆 zna li se sto?

Boca Morra u Splitu, van svake kategorije šta se tiće pizze.

U Zagrebu mi je Karijola ok, al nigdi poštene pizze plua su sad većina na struju

fensisuperstar ona koja je doslovno samo ravno prema gradu od faxa onog gdje se odrzava istrakon. Ful FENSI restoran ima "egzotične pizze" i taj đir
                            čak mislim da si me ti poslao tamo xDDD

Mislim da čak i jesam, dosta ljudi me na Istrakonu pita di da idu jest pa nisam siguran više koga sam poslao XD

Gazza Prosli ste skoro cijelu istru,a za rovinj nisam vidio preporuku za omastiti brk socnom pizzom 😆 zna li se sto?

Jedino Da Sergio sam u Rovinju bio više puta i mogu reć da je dobra, ali u sezoni je picerija stalno puna i nije čudno čekat i po pol sata da bi uopće ušao u objekt. Od prijatelja sam čuo da Harlekin isto valja, ali isam još imao prilike ić, ne idem baš često u Rovinj.

chono7 vjerojatno najbolja pizza u Istri je u Petroviji, samo tamo se moras naruciti ako mislis jest, jer svi idu tamo koliko su dobre. Kantina Melon se zove objekt.

Drugi tjedan sam na godišnjem pa ću jedan dan s mora otić probat, ako ne bude mjesta pridužim do Umaga.

ako produzis do umaga i ne prodjes kroz Novigrad potuzit cu ti se ženi!

Treba se odselit u zadar i voila. Svi po redu. I oglusit na orguljama

prayer Pitaj u birtiji kraj kauflanda kolko puta smo ju zatvorili. Pozovemo te na sljedecu zurku

Kakva psihoza 😂😂 a vrucine tek stizu

Pa ti se lozis na svaki moj post i to radis, a svidja mi se ta tvoja igra, pa da na psihoticno ponasanje odgovorim isto mozda se izlijecis

imam i ja identican screenshot od tebe prosli tjedan dok si skuzil da si malen pa si se isel ispucat