Boca Morra u Splitu, van svake kategorije šta se tiće pizze.

U Zagrebu mi je Karijola ok, al nigdi poštene pizze plua su sad većina na struju

fensisuperstar ona koja je doslovno samo ravno prema gradu od faxa onog gdje se odrzava istrakon. Ful FENSI restoran ima "egzotične pizze" i taj đir
čak mislim da si me ti poslao tamo xDDD

Mislim da čak i jesam, dosta ljudi me na Istrakonu pita di da idu jest pa nisam siguran više koga sam poslao XD

Gazza Prosli ste skoro cijelu istru,a za rovinj nisam vidio preporuku za omastiti brk socnom pizzom 😆 zna li se sto?

Jedino Da Sergio sam u Rovinju bio više puta i mogu reć da je dobra, ali u sezoni je picerija stalno puna i nije čudno čekat i po pol sata da bi uopće ušao u objekt. Od prijatelja sam čuo da Harlekin isto valja, ali isam još imao prilike ić, ne idem baš često u Rovinj.

chono7 vjerojatno najbolja pizza u Istri je u Petroviji, samo tamo se moras naruciti ako mislis jest, jer svi idu tamo koliko su dobre. Kantina Melon se zove objekt.

Drugi tjedan sam na godišnjem pa ću jedan dan s mora otić probat, ako ne bude mjesta pridužim do Umaga.

ako produzis do umaga i ne prodjes kroz Novigrad potuzit cu ti se ženi!

Treba se odselit u zadar i voila. Svi po redu. I oglusit na orguljama

prayer Pitaj u birtiji kraj kauflanda kolko puta smo ju zatvorili. Pozovemo te na sljedecu zurku

Kakva psihoza 😂😂 a vrucine tek stizu

Pa ti se lozis na svaki moj post i to radis, a svidja mi se ta tvoja igra, pa da na psihoticno ponasanje odgovorim isto mozda se izlijecis

imam i ja identican screenshot od tebe prosli tjedan dok si skuzil da si malen pa si se isel ispucat

Svidaju mi se tipovi poput tebe, lako ih se lozi, a pogotovo brzo ispliva primitivizam i nedostatak odgoja. Medutim, to su tvoji problemi, ne moji. Slicno su pricali i neki drugi opaki momci, pa se nitko nije pojavio na meetovima u ZGu 😂 prejako!

Nastavak

Pa mislim da tvoj primitivizam i neodgoj su vidljivi u skoro svakom postu, a misljenja sam da si manji od makovog zrna van foruma, pljujes po svemu i svima, zapocinjes svadje u skoro svakoj temi, ponizavas svakog clana cije misljenje ti se ne svidja, mislis da si iznad svih, narcisoidan si nemjerljivo, arogantan i bahat i ono na kaj se sad pozivas na mene, neodgojen, ali bitno da znas kaj je ray tracing i da si odigral stalkera i half lifea i ti si mozak svemira, a ne lozim se ni malo, stovise cak si i zanimljiv iz nekog neuroloskog pogleda, a posto te se svi purgeri boje, ako si ikad u KC javi se pa da odemo na kavu

Totalno suprotno od navedenog 😂 svi ovdje koji me znaju IRL mogu potvrditi. Ovo na forumu je izdrkavanje, a jedino sto je isto u stvarnom zivotu je da sam isto vrlo direktan.
Ja bi rado na kavu i upoznao nove ljude. Samo mi reci sto je KC? A ovo za neodgoj, pa pomalo i jesi, jer prelazis na neke uvrede bez pokrica. Na te stvari ne odgovaram, jer sam misljenja da je vrlo ruzno

Oprosti, vrlo si kulturan i uvijek te svi krivo shvate, KC je Koprivnica🤯

San pensa da je Kraljevica i da je blize. Nisam shvatio reg oznaku i mislim da je nikad nisam ni vidio 🤔

Ca nije i Koprivnica purgeraj? Ili je to samo Zagreb?