fensisuperstar TITANXIS vjerujem da su svi koji su trebali biti informirani bili informirani 🙂 Ja repao sam kao dijete repam kao mladić repat ću i kao starac u parku uz kazić i to dobro zapamti
TITANXIS Kolinda ga je voljela jer joj bio kao sin a možda joj se i sviđao pa valjda je njoj reko da će umrijet 😀
Torgue Priča u 2 dijela: https://www.theverge.com/2022/1/25/22900437/neil-young-spotify-joe-rogan-vaccine-misinformation https://www.hollywoodreporter.com/business/digital/spotify-neil-young-joe-rogan-1235081916/
Torgue fensisuperstar Mislim da slike govore sve, ali probat ću. Neil Young, folk rock zvijezda iz 70-ih, smatra da Joe Rogan širi propagandu te daje Spotifyu ultimatum: maknite Rogana ili odlazim. Spotify na to kaže: Bok.
fensisuperstar Torgue Iznenadio me brzi odgovor Spotifya mene baš i ne. isto je i netflix napravio kad su woke ljudi koji rade u netflixu počeli srati protiv Dave Chappellea. netflix ih je instant poslao u kurac i objavio novi special. Btw upravo gledam na netflixu Strang Times of Rogana.
Torgue fensisuperstar Btw upravo gledam na netflixu Strang Times of Rogana. Dal valja kaj? Gledao sam Triggered ali nije mi baš sjeo.
fensisuperstar Torgue javim dok dobijem neki bolji dojam. tek sam počeo praktički btw pogledaj The Closer od Chappella. Brutalan
chono fensisuperstar u isto vrijeme urokani Phil Anselmo je rokao u Moskvi pred milijun ljudi, pokopao dva clana benda i stvarao najbolju glazbu u zivotu. Nije stvar koliko mozes unijet u sebe, nego koliko mozes podnijet 😂
Tzereen @Fenix dugujem ti fotke. Za vikend je bilo snijega, ne previše, ali je bilo lijepo. S druge strane, led ispod njega je bio pravi pain in the ass... Jako jao sklisko. Puno ljudi padalo.
Flipper Tzereen Tze, ne znam što ovo nosiš na nogama, ali to nije obuća za teren gdje si išao? 🙂 Moraš nabaviti prave čizme pa nema sklizanja.
TITANXIS Tzereen posbno mi je zapel za oko grahek sa kobasama. omiljena klopa uz sarmu u ovim zimskim danima.
Tzereen Flipper ovo nisu tenisice za cestu. Imaju ripne i baš jesu namijenjene za grube terene. I od goretexa su. Ljudi su padali i sa gojzericama i čizmama. Jedino kaj pomaže protiv tog leda su oni dodaci (žabice) kaj se kače na džon. fensisuperstar pao sam ja na nju.
TITANXIS Još malo pa počinje ispraćaj Akija na Mirogoju u 15h, pa ko želi i iz ZG je ima još malo vremena. Vele da samo za obitelj i prijatelje ali doći će čitava Juga.