blade Kaiserus Još je čuvaš. 😍 To mora bit 15 godina staro ako se ne varam. Po prvi puta si primjećujem ruku koja izgleda kao onom gubavcu iz Mrak Filma 2.
Fenix Korade kaže da su prva istraživanja pokazala da napušen čovjek se puno teže može zaraziti koronom/razviti simptome.
TITANXIS Danas je dan Sv. Vinka iz Zaragoze tzv. "vincekovo" zaštitnik vinograda i vinčeka. Drago vinčeko crno-bijelo, piće bogova neka si nam u izobilju. Vinkecima sretan imendan!
TITANXIS Umro je Aki (Parni Valjak) baš me to šokiralo! edit: bio je malen rastom meni do ramena ali velik umjetnik. Jednom davnih godina dok sam išao u srednju smo se skoro zabušili jedan u drugog na Trešnjevačkom placu (ZG). Tad sam ga prvi put vidio uživo i uvidio kako je malen bio a nisam ni ja ono gorostas. Počivaj u miru Aki! https://story.hr/Celebrity/a199335/Preminuo-Aki-Rahimovski.html
chono Fenix ma kamo god on gostuje bude show i ljudi ga vole. Ima tu moc govora da kompleksne stvari objasni na prost nacin, doslovno prost
fensisuperstar jebeni teamviewer 😃 @Tzereen jaooooooooooooo TL;DR Razer maske su faking bullshit i ne filtriraju ništa. Čisti scam 🙂
Tzereen fensisuperstar ne stignem gledati, ali zna se, da. Nema šanse da su medicinski odobrene. Samo izgledaju cool.
fensisuperstar Tzereen filteri su im testirani n95 ili kak se zove ali maska nije 😃 i sad ne zele vratit ljudima pare hahahaha nije samo poanta da je scam nego to sto ljudi dovode sebe u upasnosti jer misle da su 95% zasticeni 🙂