fensisuperstar Fico ne znam jel do keša u browseru ali dok refresham vrati mi se običan smile dok ne stisnem opet 😃
TITANXIS više mi se svidio onaj pravi haha smajlić ali dobro! edit: ovaj mi sličan pokojnom miočiću sa brk verzijom.
Fenix To sam se zaigrao samo za danas. Vratit će se defaultni smajli. Ali mozda ovoga dodam kao dodatnog i ubacim one stare koje smo imali. Samo sam vec zab koji su bili, to je bila @electronicus inicijativa
Miro Znaci onaj smrad @Fenix prije par miseci prica o prodaji FFA i evo odjednom Activison se proda za 70b u Microsoft! Slucajnost? Nebi reka Ajmo Feniče crno na bilo sto se desava procitan si
blade Kaiserus Još je čuvaš. 😍 To mora bit 15 godina staro ako se ne varam. Po prvi puta si primjećujem ruku koja izgleda kao onom gubavcu iz Mrak Filma 2.
Fenix Korade kaže da su prva istraživanja pokazala da napušen čovjek se puno teže može zaraziti koronom/razviti simptome.
TITANXIS Danas je dan Sv. Vinka iz Zaragoze tzv. "vincekovo" zaštitnik vinograda i vinčeka. Drago vinčeko crno-bijelo, piće bogova neka si nam u izobilju. Vinkecima sretan imendan!