Raziel buz ja se nisam trudio i za dvije minute dijete napravio. 😄 Ti si pravi jebač kad si uspio 2 minute. Meni je trebalo okruglih 10 sekundi.
buz Flipper Trudna je 6 mjeseci pa šta misliš zašto sam kupovao Škodu? Sigurno ne iz gušta nego potrebe, trebalo mi je nešto praktično i relativno jeftino.
Flipper buz Još gledam otkud škoda, a znam da Mazdu imaš, ali da...Škoda je familiy friendly. Čestitam Buze. Baš mi je drago.
buz Flipper Ma bilo mi je žao jako prodati auto jer sam ga čuvao godinama kao oko u glavi, ali u njega ne stane više ništa od te dječje opreme. Staviš kolica i pola gepeka je puno. A i 10 godina mu je ipak već na leđima, sad tu mogu početi već neki jači zahvati. @Raziel To je sa skidanjem, predigrom, glavnim činom i oblačenjem. 😆
Fico buz Ono što ti hoću reći jest da nemoj očekivati od ljudi prije nego nešto komentiraju da pogledaju financijske rezultate firme, portfelj, marketing plan za iduću godinu i izvještaj sa skupštine dioničara da bi njihov komentar mogao biti relevantan. Bezveze pretjeruješ. Ne znam zbog čega je puno očekivati da ako se govori o kvaliteti Bethesdinih igara da se onda i znaju osnovne stvari o Bethesdi kao izdavaču i developeru. Ne tražim financijska izvješća, tražim da netko zna da Bethesda nije samo Fallout 76. Zbog točno toga je i u Deathloop temi prevladavao neopravdani pesimizam koji je nakon izlaska i dobrih kritika postao i toksičan. Prihvatit ću i neargumentirane komentare ako se isti ne izruguju ljudima koji su si dali truda, a ovog puta kao i puno puta do sad su baš to radili. I jedino što ja pokušavam ovdje naglasiti je da ti također znaš imati nastupe kao Woodie i Prayer. Prozivati ih zbog toga jednostavno ispada dvolično.
maverick Fenix Idemo stavit činjenice u kontekst: Microsoft je kupio nešto za 70 milijardi dolara, što je više od 9 puta više od njegove prethodne akvizicije koja je također bila daleko najveća u povijesti Microsoft je kupio nešto za cifru koja je 300-ak puta veća od Sonyjeve najveće (Insomniac), ili blizu. 200 veće ako kao najveću akviziciju uzmemo Gaikai Microsoft je kao treći najveći igrač industrije kupio petog najvećeg igrača Vrijednost Sonyja se preko noći srozala kako nije preko 14 godina, izgubljeno je preko 20 milijardi dolara tržišne vrijednosti i nastavit će padat Fanboyski ratovi se mogu gurat bilo kad i bilo gdje, ali ako sad NIJE vrijeme za podbadanje tzv. fanboya, onda stvarno nikad nije. Posebno jer ovo više ni ne spada u domenu privrženosti nekoj platformi. Nikada u povijesti nismo imali nešto veće i nešto ozbiljnije. Jebote koda dolazi doomsday, tak pricas ti i neki. Vec sam pomislio sonyu predloziti 18.1. kao dan zalosti. Brijac Woodie kad vidi da je Fenix razočaran njegovim ponašanjem Krepo na ovo 🤣🤣
Raziel Nego, primjetim da su uklonjeni bedževi gaming platformi koje koristimo (osim na profilu) Je li to sa ciljem uklonjeno, ili je kod mene neki bug na browseru? Golo mi ovako izgleda na prvu, backer bedž bi uplatio, ali mi žena oduzela karticu ;((
Torgue Raziel Je li to sa ciljem uklonjeno, ili je kod mene neki bug na browseru? Kod mene je isto tak
StarFox_N Raziel I bolje da nema znački. Tako je Hićo kačio Židovima oznake pa znamo kako je to završilo. Neka smo svi isti. Bratstvo i jedinstvo.
master_x StarFox_N Pa i sad označavaju pelcovane.Označava se sve i svašta.A bedževe su maknuli zbog fenčina.