buz Tvoj problem je što ti od svih ovdje očekuješ da sve argumentirano po nekakvim točkama obrazlože u detalje i onda na kraju napišu zaključak.
Prvo, i sam očekuješ objektivne i argumentirane odgovore te druge prozivaš za to, no sada mene prozivaš da je nerealno očekivati argumentiran odgovor. Drugo, nigdje nisam napisao da očekujem seminar, ja volim odgovoriti na čitavu objavu, uložiti vremena i truda i raspisati se pa ako potakne raspravu, odlično, ako ne, ništa zato. Ako je problem što ulažem trud u to što pišem po forumu, onda je najbolje da uopće više ni ne pišem. Kakvo je to prozivanje?
Ili smijem napisati: "Briga me, Bethesdine igre mi nisu bog zna što, igrao sam to i to i nije mi valjalo."
Ja te nisam prozvao zbog toga što ti ne sjedaju neke igre, nego zato što si izjednačio kvalitetu igara s time što ti se nisu svidjele. Sada izigravaš žrtvu koja ne smije pisati što želi. Pozvao sam se na Bethesdu jer je to primjer revizionizma pri čemu odjednom igre ne valjaju čim se dogodilo nešto što se nekome ne sviđa. Ista je stvar i sa CDPR-om. Cyberpunk je bio čisti kaos i raspad sistema i zbog njega odjednom ni ono prije više ne vrijedi.