Blebetaonica 2
Kupio Microsoft Activision Blizzard za 70 milijardi USD.
zontra damn son, koja je to para
yakuza_stinger preplatili su
fensisuperstar trebali su prvo još malo sex skandala prišit da snize vrijednost koju milijardicu, veliš?
zontra Gledam i mislim si pa nisam u temi sto ste zadnje kupili wtf
Jesus, koja jebena glupost. 70 milijardi. Cijeli Blizzard i Activision. Mislim da je ovo sad već fakat pretjerivanje.
Naravno da je, ali to je tako kada imaš jednu kompaniju koja ima para koliko i pijeska u Sahari nad svima ostalima.
Kada vidiš da ne možeš (ne znaš) sam, onda počneš kupovati.
Ovo je anti-consumer do jaja, kao da već Activision sam po sebi nije bio anti-consumer.
Kolko sakupljaci sekundarnih sirovina zarade po komadu bijele tehnike ? Skrinja, frizider, perilica tako te stvari.
Microsoft kupuje Sony, Nintendo (drugi pokušaj ), EA i Ubisoft, prestaju s prodajom igara, sve ide na gamepass i dižu cijenu na €50 mjesečno. Ferrari Master Plan. Igrat ćemo samo indijance.
Nexus Ovo je anti-consumer do jaja, kao da već Activision sam po sebi nije bio anti-consumer.
Kako je ovo anti consumer? Please obrazlozi
Vidim da ste spominjali nešto o pušenju, travi itd.
Brijem da sam među rijetkima koji nikad nije probao baš ništa. Čak ni cigaretu
Alkohol sam pio ali to samo kad bi išao vanka. Nikad nikakvo pretjerivanje ili šta ti ja znam. I to je trajalo između 18-25 god. Poslje 25 sam se samo par puta godišnje napio i tjt.
resident_evil Zbog takvih poput tebe mi ostali moramo pit duplo da vratimo balans u normalu!
Ne znam ljudi što je vama. Ja isto nisam nikad pio niti pušio, kamoli probao neke opijate. To je trajalo sve do moje 15 godine.