Tzereen ha je, ja obradujem Tuhya vec danima i onda Miro ovako uleti 😔

Tzereen
On je mama u nasoj vezi

Samo neznan zasto stalno govori dodi ovamo mami popusiti kurac

Jesus, koja jebena glupost. 70 milijardi. Cijeli Blizzard i Activision. Mislim da je ovo sad već fakat pretjerivanje.

Naravno da je, ali to je tako kada imaš jednu kompaniju koja ima para koliko i pijeska u Sahari nad svima ostalima.

Kada vidiš da ne možeš (ne znaš) sam, onda počneš kupovati.

Ovo je anti-consumer do jaja, kao da već Activision sam po sebi nije bio anti-consumer.

Kolko sakupljaci sekundarnih sirovina zarade po komadu bijele tehnike ? Skrinja, frizider, perilica tako te stvari.

Microsoft kupuje Sony, Nintendo (drugi pokušaj 😆), EA i Ubisoft, prestaju s prodajom igara, sve ide na gamepass i dižu cijenu na €50 mjesečno. Ferrari Master Plan. Igrat ćemo samo indijance.

Nexus Ovo je anti-consumer do jaja, kao da već Activision sam po sebi nije bio anti-consumer.

Kako je ovo anti consumer? Please obrazlozi 🙂

Heat Igrat ćemo samo indijance.

Čekam vas tu već godinama.

Fico Čekam vas tu već godinama

Vrati se u Evropu, imamo paštašute

Vidim da ste spominjali nešto o pušenju, travi itd.

Brijem da sam među rijetkima koji nikad nije probao baš ništa. Čak ni cigaretu 😃

Alkohol sam pio ali to samo kad bi išao vanka. Nikad nikakvo pretjerivanje ili šta ti ja znam. I to je trajalo između 18-25 god. Poslje 25 sam se samo par puta godišnje napio i tjt.

resident_evil Zbog takvih poput tebe mi ostali moramo pit duplo da vratimo balans u normalu!

Ne znam ljudi što je vama. Ja isto nisam nikad pio niti pušio, kamoli probao neke opijate. To je trajalo sve do moje 15 godine.