blade Flipper Meni je top što si mu slao poruke još u 6. mjesecu, ali si ih brisao. Što je to točno bilo? 😄
yakuza_stinger Koji isus, sjecam ga se sa vecere za 5 gdje je svima isao na zivce, svima je srao koliko medalja ima i koliko je para potrosio na veceru. I sad ga tu pozovu, haha
master_x Flipper Ne,nisu uopće zvali tu sirovinu zbog gledanosti.To su ga zvali zbog 3 medalje i pohvalnice.
yakuza_stinger @fensisuperstar Moj je ko čovječja ribica - mali, savitljiv i toliko rijedak da ga vidiš svake prijestupne - prava endemska vrsta
Flipper blade ma ne sjećam se. Mislim da sam mu slao neke recepte bez Fanta u umaku od gljiva jer se kurcio da su sva njegova jela za hotele s 5 zvijezdica, a onda lik u umak od gljiva stavi fant. Nesto sam trolao, ali sam obrisao.
fensisuperstar Fenix a tek kad na forumu zakuha? Recept alla Flippeur! Mallo sounija, malo iksebouksa i malo pisija! Sve zaujedno posouliti i flambiratee na forumu!
foggy Sretan rođo! Bome, case za SNES nisam vidio otkad nisam bio u podrumu doma (zaključan, naravno)