ario0 crowizard Nitko ti datum osobne na granici ne gleda, samo osobnu pogleda na 5 sekundi i maše rukom da pičiš dalje.
crowizard ario0 Hmm kad sam isa za Sloveniju, gledali su kroz kompjuter od svih nas. Al obzirom da je ovo Bosna valjda nece bit problema, jos cu pokusat veleposlanstvo nazvat.
ario0 buz Stvarno sam puno putovao i jedini put kada mi je netko gledao osobnu je bilo na aerodromu. Moguće da sam samo imao sreće. 😃
buz ario0 Ja sam putovao u Bosnu poslovno više puta, na BiH granici stvarno mahnu i ne da im se previše, ali bome su mi na našoj granici skenirali svaki put.
crowizard buz Mislim da na nasoj ne bi treba imat problema jer je nasa drzava odlucila da se smije koristit istekla osobna dok se ceka nova za vrijeme pandemije cak i na granici jedino je problem u suprotnoj strani kakvu su odluku donjeli njihovi.
blade Flipper Meni je top što si mu slao poruke još u 6. mjesecu, ali si ih brisao. Što je to točno bilo? 😄
yakuza_stinger Koji isus, sjecam ga se sa vecere za 5 gdje je svima isao na zivce, svima je srao koliko medalja ima i koliko je para potrosio na veceru. I sad ga tu pozovu, haha
master_x Flipper Ne,nisu uopće zvali tu sirovinu zbog gledanosti.To su ga zvali zbog 3 medalje i pohvalnice.
yakuza_stinger @fensisuperstar Moj je ko čovječja ribica - mali, savitljiv i toliko rijedak da ga vidiš svake prijestupne - prava endemska vrsta
Flipper blade ma ne sjećam se. Mislim da sam mu slao neke recepte bez Fanta u umaku od gljiva jer se kurcio da su sva njegova jela za hotele s 5 zvijezdica, a onda lik u umak od gljiva stavi fant. Nesto sam trolao, ali sam obrisao.