Heat Ako ne uzmeš četrdeset sedmicu, znači da te dolazi riješiti, a ostali ga onda neće ni primijetiti.
oxi Zašto ove njihove nove serije na netfixu odluče u sredini serije da je netko random odjednom gay ili transgender lezbijka, onako casual ubace? Ne razumijem.
buz oxi Zato jer je to sada in i to je woke, a ako se ne slažeš s tim ti si homofob i transfob. Nema veze mrziš li ili ne, dovoljno je da se ne slažeš s tim.
yakuza_stinger Registrovo sam si kola upravo. Sve je dobro samo za ekotest ga moram još jače garit na obilaznici. To je to.
Fico Idemo ne o COVID-u ako smo već zatvarali temu koja je posvećena upravo ovakvim raspravama. Hvala.
Heat Ajmo o veselijim temama. 😂 Gledam pomalo zadnja 2 dana "umjetničke uratke" meksičkih kartela, biram da me ISIS zarobi prije nego oni.
foggy Heat Ajmo o veselijim temama. 😂 Raziel Od afričkih plemena koji zatuku nevjernu ženu motkama po glavi, do meksikanskih kartela koji sijeku vratove motornim pilama i sjekirama. Fest veselo
Raziel Kad se prisjetim klipova sa pokojnog Live Leaka i takvih videa, jeza me uhvati. Od afričkih plemena koji zatuku nevjernu ženu motkama po glavi, do meksikanskih kartela koji sijeku vratove motornim pilama i sjekirama.
Heat Ma to je ništa, relativno brza smrt. Sad su prešli na Ramsay Bolton tehniku, da ne idem u detalje, a i žene bez diskriminacije dobiju sličan tretman.
TITANXIS Uspjeli smo svi skupa skupit novčeke za Kiaru! https://sibenski.slobodnadalmacija.hr/sibenik/vijesti/sibenik/mala-kiara-uskoro-bi-trebala-otputovati-u-sad-na-lijecenje-mama-ako-ostane-novca-kupite-lijekove-i-za-drugu-djecu-1150611