Heat Ma to je ništa, relativno brza smrt. Sad su prešli na Ramsay Bolton tehniku, da ne idem u detalje, a i žene bez diskriminacije dobiju sličan tretman.
TITANXIS Uspjeli smo svi skupa skupit novčeke za Kiaru! https://sibenski.slobodnadalmacija.hr/sibenik/vijesti/sibenik/mala-kiara-uskoro-bi-trebala-otputovati-u-sad-na-lijecenje-mama-ako-ostane-novca-kupite-lijekove-i-za-drugu-djecu-1150611
fensisuperstar pravednik au stigla im je strojčina!? znam da je pričao prije 6 mjeseci kad si ga naručili za novi HQ. budem ujutro pogledao.
bosscorelli yakuza_stinger Kolko sam ja skuzio po komentarima da su snimili unaprijed 3 zavrsteka. Znaci da su morali odglumiti da su pobjedili za slucaj da su pobjedili. Jer nije bilo live lol.
yakuza_stinger bosscorelli Da, to sam i ja pročitao. To me toliko ne jebe, koliko izbor pobjednice. Ukrajinka koja balansira na žici - to je talent koji puno rjeđi imaju nego pjevanje. Pjevanje i plesanje bi izbacio iz Supertalenta.
TITANXIS bosscorelli Pa nejde više niš uživo osim glavnih Dnevnika i Vijesti te ponekih emisija poput "Dobro Jutro Hrvatska", "Kod nas doma" Zakaj ja npr plaćam tv pretplatu HRT-u pitam se? Da gledam snimke i reprize a to mogu i na YT ili bilo gdje na internetu.
Picek Baš sam si to i mislio da su snimili 3 različita završetka jer ne znam kako bi to drugačije napravili. Baš šteta što nije išlo live kao do sada, ali s obzirom na događanja zadnjih skoro dvije godine dobro da je uopće bilo Supertalenta i to s publikom.
foggy yakuza_stinger Pjevanje i plesanje bi izbacio iz Supertalenta. Totalno, kad vidim one plesne skupine digne mi se želudac instant.
yakuza_stinger foggy drito, sam kvare prostor i vrijeme. Još kad vidim one Takwondo iz Splita kako muljaju, nebi im uopće dao prolaz. Znači sve najteže stvari su im izvodili Korejci koje su naknadno pozvali u polufinale i finale. I onda na iščekivanju prozivke za superfinale ih uopće ne bude nego samo budu Hrvati koji su im pridržavali daskice. Smradovi do neba i natrag. @Raziel gejstejšn 5?
Zero Raziel Kontroleri vecna prvi pogled djeluju robustnije i izdržljivije od DualSensa, ne možeš imati ni problem s driftanjem, ne ostaju bez baterije jer su žičani...Jebenica.