foggy TITANXIS Srednji je u Bugarskoj Skupštini, iz Osijeka ekipa. Imao sam ga na fejsu, lik je imao najjace statuse na svijetu, umirao sam od smijeha. Ne znam sta je sad s njim 😃 Dobar cover da wooddiebone Zamjenio si Bladea i Heata. Nije ovo mijenjam zenu 😃
zontra Heat A pitam pošto vidim da dođe jednom mjesečno i donwvotea sve što se da downvoteati, pa me zanimalo tko je 🤣
wooddiebone Moja dva DS4 koje sam dobio sa launch modelom isto još uvijek rade ko novi. Čak i gume na gljivama koje su odlazile na tim modelima su čitave još uvijek. Rekao sam vam da ne zabadate nokte u gljive, al onda me se prozivalo za fanbojizam. Vjerujem da današnji PS fanboji ne vjeruju, al tak je bilo.
blade wooddiebone Ne trebaju dva. Super Mario ako uzme zvjezdicu doslovno može samo dotaknut sve ostale i priči je tu kraj.
TITANXIS pikselirani momak iz majnkrafta i simpatični mali brko neka me čuvaju a ostala škvadra nek se snalaze kak znaju pa da vidimo!
Zero Kitamana sigurno ne bih imao za vratom ako me netko želi koknut. Znači on bi morao ići i možda Kratos, ipak je bog i sve to u odnosu na ove ostale smrtnike. No opet, tu je Super Mario koji može pojesti gljivu pa svima skočiti na glavu. I gdje smo onda? Na game overu, eto gdje.
blade Zero Lako za skakanje na glavu. Jednom je uništio sunce na način da je bacio oklop od kornjače u njega. Savladao je nekoliko multiverse prijetnji, od čega su likovi iz nekih igara bili personifikacije čitavih galaksija. Uredno se oduprijeo crnoj rupi tj. povlačenju od strane iste. Jednom je trčao duplo brže od Sonica. Mario je OP as shit za ovu ekipu. Mislim da su jednom i radili na death battleu ili nečem sličnome borbu Mario vs Kratos vs Master Chief i brkati vodoinstalater je to uzeo.
Zero blade Da, ali svaki put Peach završi u drugom dvorcu jer je očito Bowser prejak. Znači bilo bi bolje uzeti njega da je na listi, al okej.
Zero Ne bih ni ja znao da nisam gledao Dunkeyjev video gdje sprda Origins. Btw. tko je pak onaj lik s M4?
wooddiebone Ja ne znam, Kratosa podere Doom Guy, a ostale Master Chief pojede za doručak. Dvoumim se između Doom Guy + Kratos i Doom Guy + Master Chief. Prva opcija je safe bet, al druga je fun guaranteed.