Zero blade Da, ali svaki put Peach završi u drugom dvorcu jer je očito Bowser prejak. Znači bilo bi bolje uzeti njega da je na listi, al okej.
Zero Ne bih ni ja znao da nisam gledao Dunkeyjev video gdje sprda Origins. Btw. tko je pak onaj lik s M4?
wooddiebone Ja ne znam, Kratosa podere Doom Guy, a ostale Master Chief pojede za doručak. Dvoumim se između Doom Guy + Kratos i Doom Guy + Master Chief. Prva opcija je safe bet, al druga je fun guaranteed.
Raziel Samo mi Lara treba, pa kad ostali dođu i vide kakve sado mazo grozote radim s nje, pobjeći će glavom bez obzira.
Heat Ako ne uzmeš četrdeset sedmicu, znači da te dolazi riješiti, a ostali ga onda neće ni primijetiti.
oxi Zašto ove njihove nove serije na netfixu odluče u sredini serije da je netko random odjednom gay ili transgender lezbijka, onako casual ubace? Ne razumijem.
buz oxi Zato jer je to sada in i to je woke, a ako se ne slažeš s tim ti si homofob i transfob. Nema veze mrziš li ili ne, dovoljno je da se ne slažeš s tim.
yakuza_stinger Registrovo sam si kola upravo. Sve je dobro samo za ekotest ga moram još jače garit na obilaznici. To je to.
Fico Idemo ne o COVID-u ako smo već zatvarali temu koja je posvećena upravo ovakvim raspravama. Hvala.
Heat Ajmo o veselijim temama. 😂 Gledam pomalo zadnja 2 dana "umjetničke uratke" meksičkih kartela, biram da me ISIS zarobi prije nego oni.
foggy Heat Ajmo o veselijim temama. 😂 Raziel Od afričkih plemena koji zatuku nevjernu ženu motkama po glavi, do meksikanskih kartela koji sijeku vratove motornim pilama i sjekirama. Fest veselo
Raziel Kad se prisjetim klipova sa pokojnog Live Leaka i takvih videa, jeza me uhvati. Od afričkih plemena koji zatuku nevjernu ženu motkama po glavi, do meksikanskih kartela koji sijeku vratove motornim pilama i sjekirama.