wooddiebone Nisam u životu bio na ikakvom sportskom događanju. Upravo sam takeao massive dump u VIP loži Madison Square Gardena.
wooddiebone PhoenixMode College basketball. Prva tekma Tennessee i Texas Tech, druga Villanova i Syracuse. Villanova je college od našeg gazde pa je vodio cjelu firmu na gledanje.
fensisuperstar znači btj @wooddiebone mi posalje video sad on snima sebe vidis neke trebice reko čoek u nekom stanu okrene kameru jebeni stadion pun ljudi a on u VIP loži ko kralj kralju jebeni.
buz Gledao sam taj video, stvarno mi nije jasno. Još je auto i osvijetljen da se vidi da je nasred ceste. Kaj rade idioti. Cesta ne može biti šira i preglednija.
fensisuperstar https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/4153930/lijecnici-ostali-sokirani-predmetom-u-straznjici-pacijenta-nikad-prije-nisam-cula-da-su-bili-pozvani-pirotehnicari/?fbclid=IwAR2xkv7m8tTyBhhIaMKtZsXcrMBJo3J7kUNnFsE4ePgP3NW3GgWNVM6BV0U
bosscorelli Gledam kolko se ljudi žale na driftanje dualsense, sluske od ps5 , a i sa samom ps5 konzolom. Jel iste probleme ima i xbox x ? Jel itko od ekipte tu morao reklamirati nesto od xboxa ?
fensisuperstar bosscorelli Jel itko od ekipte tu morao reklamirati nesto od xboxa ? pa ima. žale se ljudi da imaju previše igara 😃
pravednik bosscorelli Osobno sam mijenjao 3 kontrolera i jedne slušalice za PS5. Upravo opisao u PS5 temi. Konzola radi ok ali ima rondanje blu ray čitača. Coil whine je umjeren i zanemariv. Generalno kontroleri su u kurcu. Ne toliko kvalitetom kao takvom(izrada je dosta čvrsta i robusna) koliko je taj mehanizam podložan habanju i pucanju zbog prirode izrade i rada. Moraju naći drugi dizajn za adaptivne trigere. Driftanje imaju svi, prije ili poslije. Xbox također kao i Nintendo i third party.
master_x bosscorelli Ima problema sa kontrolerom.Preglasan D-pad i trigeri se znaju zaljepit ako se pritišče dosta jako,kao da zblokiraju.Što se tiče konzole,ona je nečujna,zna biti malo vrućiji zrak al pošto je i u sobi grijanje,ništ čudno.Mana joj je šta se zna sama od sebe uključit zbog updejta i sl.unatoč tome šta u postavkama nije na Stand-by.Opcija Quick-resume je nešto najbolje na konzoli.Doslovno nastavljam u igri tamo gdje sam stao kod gašenja konzole. Igara ima puno previše Pogotovo ekskluziva u zadnje vrijeme naspram konkurencije koja nema ništa u ovih zadnij 3 mjeseci.
Torla Hahahaha, ko da je pala s Marsa A i glupi brat, kaj ne kuži da je u strahu, kaj joj nije objasnio kak stvari stoje..... U konačnici, kaj to znači da ga nikad nije gledala na TV-u... znam da nije isto, ali opet, u prijenosu se može čuti publika
Torla bosscorelli Jel fight channel kad prenosi UFC prenosi samo main card ili i prelims ? Nisam ti siguran, ali nekako mislim da prenose samo Main card, i u to sam siguran nekih 95%