Fenix Ako je netko zainteresiran, na Netflixu kojeg djelim s @CroZac_Drake imamo dva slota slobodna. 4 eura mjesečno ako se joina još jedan 3 eura mjesečno ako se joinaju još dva Uplaćuje se svaka 3 mj.
fensisuperstar zontra pa ekipa ce mu jos dat gun. Lik izgleda kao jebeni rioteri samo da stavi masku preko face. Woodie bude srusil jebeni sistem.
wooddiebone Ma buraz. Brooklyn je totalna suprotnost od onog kaj čujem i onog kaj sam mislio da je Elitni hipseraj na najjače. Craft pive i artisan burgeri.
wooddiebone Nisam u životu bio na ikakvom sportskom događanju. Upravo sam takeao massive dump u VIP loži Madison Square Gardena.
wooddiebone PhoenixMode College basketball. Prva tekma Tennessee i Texas Tech, druga Villanova i Syracuse. Villanova je college od našeg gazde pa je vodio cjelu firmu na gledanje.
fensisuperstar znači btj @wooddiebone mi posalje video sad on snima sebe vidis neke trebice reko čoek u nekom stanu okrene kameru jebeni stadion pun ljudi a on u VIP loži ko kralj kralju jebeni.
buz Gledao sam taj video, stvarno mi nije jasno. Još je auto i osvijetljen da se vidi da je nasred ceste. Kaj rade idioti. Cesta ne može biti šira i preglednija.