@weky uzet ću si rottveilera i njemačkog ovčara čim preuredimo kuću u 3 stana
Tuhy I moje dvije veze su završile prevarama od strane mojih bivših cura, pa ne smatram da imam titanijska muda ako krenem iznosit pikanterije na forumu di me masa ljudi pozna.
za početak nisam se ja razveo radi prevare. Mislim da si ti malo kao i inače zabrijao. Pročitaj stare postove moje u vezi ovoga. Ja sam se rastao jer je zanemarivala mene i maloga. Otkrio sam da me varala tek nakon. Iskreno me boli kurac što me varala. I nemoj se uvrijediti ali uspoređivati trust Iceka koji je čovjeku ostao duzžan 6 mjeseci i moju vezu koja je trajala 14 godina je fakat malo megaretardirano. Malčice. Titanijska muda right?
uzmi u obzir da sam ja sretan što sam se rastao. Ali fakat. to je velika razlika. Meni je psihološko stanje poboljšalo nakon što sam se rastao.
Zapravo ja više nemam nikakvih problema sa psihom truth to be told. Ja sam jako hladnokrvan u vezi ovoga. na socijalnom sam bio hladnokrva, na sudu sam bio hladnokrvan i kad sam joj rekao da se iseli do kraja tjedna sam bio hladnokrvan. Još sam bio i predobar, dopustio sam joj da bude neko vrijeme ovdje dok si ne nađe stan i preuzeo sam financijski brigu skroz o malome. Sve što sam napravio napravio sam za svoga sina. Davao joj jebene šanse da se počne ponašati barem kao majka. Imam se pravo malo ispucati barem na forumu. Zapravo ja imam pravo reći što god jebeno želim. Na kraju to je samo moj odabir, to što netko od vas misli da sam u krivu, to je vaše mišljenje.
Ja imam @Fenix imam posao, sa dobrom plaćom, gdje me poštuju i gdje moj trud može donijeti stvari poput bonusa za radnika godine. Posao je blesav ali dajem 199% Radim preko sezone i počinjem raditi 01.05.2022. Do onda Hrvoje fakat nemam što raditi osim trenirat i igrati igre dok malog nema kući. A drugi posao si neću sigurno tražit jer ovdje barem imam isplaćene beneficije preko zime i posao je na kojem mogu stojati čitav dan ako želim 🙂
Mislim da sam sa time udario sve lončiće osim ovog da nije sezonski. Stalni sezonac je thing.
A to što je ona radila da je meni sjebala dobar dio života, to svi u mom gradu znaju, ne od mene već zbog toga što je ona radila. Čak su mi neki poznanici prešutili o tome, jer nije njihova stvar kao što oni kažu. Kul kul,. Ako je ona mogla to raditi javno, onda očito nema problema sa time. Ja se osjećam super, psihički sam super. Potpuno stress free, A ovo kad izbacim iz sebe. Onda sam još bolje.
danko-b Ja sam za svojom djevojkom vec 11 godina al zenit se necu nikad ali djecu bi htio.
Žao mi je za tvog brata. To je baš tuga, ali jebiga. Dešavaju se takve stvari. Ako ne ide ne ide. A tebi sretno sa tvojom! <3
DarkPunisher Tesko je i meni jer sam nedavno izaso iz pretoksicne veze koja je trajala 7 godina
Drago mi je da si se izvukao na vrijeme.
blade U potpunosti podržavam Fensija. Realno, započeo je temu i očito je da je bio spreman dalje pisati i ja respektiram i to što kao i uvijek ima titanijska muda do koljena da uopće tako nešto iznese. Internet je možda velik, ali nemojmo se zavaravati, tu nema više od koliko, 50 ljudi, koji aktivno čitaju ovaj topic? Dijeljenje svoga iskustva i iznošenje problema na van zna biti puno zdravije nego li držanje za sebe dok te ne izgrize. Ja sam to prošao, ne u ovoj razini kao Fensi, znam da je prošlo to par ljudi na ovom forumu, i mislim da se nitko nije pokajao zbog svojih riječi, dapače, pronašao je neki oblik podrške.
blade I zadnje, boli me kurac za njenu stranu. Poznajemo ovog čovjeka i ja mu odlučujem vjerovati i ako je ikako moguće, podržati.
Nemam ti drugo što reći nego dođi do Novigrada da se napušimo, napijemo pa rigamo 😃
My man. Blade znam te otkad si kifla sa crvenim sokom nu zagrebu oko usta bio. 100% pogođeno.