Heat https://www.indiatoday.in/india/story/india-fertilitaty-rate-declines-replacement-level-meaning-nfhs-survey-1880894-2021-11-25
Zero Heat Ne da mi se čitati, ali molim te reci kakva je plodnost i budućnost prokreacije u Indiji, zanima me.
TITANXIS Starija kršćanska braća. Ako ima ovdje netko tko je hebrejske vjere želim mu sretnu Hanuku koja započinje danas!
bosscorelli Nisam jos prodavao pouzecem/otkupninom preko pošte, ako odaberem da mi se plati kešom jel moram u poštu po to ili bi poštar trebao donjeti mi doma ?
Picek bosscorelli ako šalješ nešto pouzećem i kupac će platiti po preuzimanju imaš dvije opcije - prva je da ti poštar donese keš doma. Druga opcija je da kod slanja ostaviš u pošti broj tekućeg računa (popuniš jedan formular) i novac ti sjeda direktno na račun. Otkad su omogućili ovu opciju s tekućim računom samo nju koristim.
bosscorelli Picek Onda se ocito postaru ne da , jer je proslo 2 tjedna , pa kaj tolko moze to trajati ? Ah da , pricamo o hrvatskoj posti, naravno da moze.
Tzereen Raziel i ti ga zoveš gospodinom? 🤣 ja mislio da sam jedini 😅 Edit: Btw, trebaš onda uzet one - "For her pleasure"
wooddiebone Ja sam mislio da je poanta ekskluzivnog seksa upravo to da ne moraš koristit usrane kondome.
Tzereen wooddiebone poanta ekskluzivnog seksa je da ili radiš nešto što inače ne radiš ili radiš to isto, ali s drugom osobom.
Tzereen Ma kurtoni su užas. Sve s njima je užas. I kupovat ih i stavljati ih i koristiti ih. Ali ajde, ne dobijem boleštine ni djecu.