Heat https://www.indiatoday.in/india/story/india-fertilitaty-rate-declines-replacement-level-meaning-nfhs-survey-1880894-2021-11-25
Zero Heat Ne da mi se čitati, ali molim te reci kakva je plodnost i budućnost prokreacije u Indiji, zanima me.
TITANXIS Starija kršćanska braća. Ako ima ovdje netko tko je hebrejske vjere želim mu sretnu Hanuku koja započinje danas!
bosscorelli Nisam jos prodavao pouzecem/otkupninom preko pošte, ako odaberem da mi se plati kešom jel moram u poštu po to ili bi poštar trebao donjeti mi doma ?
Picek bosscorelli ako šalješ nešto pouzećem i kupac će platiti po preuzimanju imaš dvije opcije - prva je da ti poštar donese keš doma. Druga opcija je da kod slanja ostaviš u pošti broj tekućeg računa (popuniš jedan formular) i novac ti sjeda direktno na račun. Otkad su omogućili ovu opciju s tekućim računom samo nju koristim.
bosscorelli Picek Onda se ocito postaru ne da , jer je proslo 2 tjedna , pa kaj tolko moze to trajati ? Ah da , pricamo o hrvatskoj posti, naravno da moze.