buz Fenix Taman hodao na gablec po vani, proletjeli su mi točno iznad glave. Bilo je prekul, buka je zaglušujuća, naježio sam se.
wooddiebone Nexus Po ovome smo treći na listi po postotku BDP-a koji trošimo na vojsku u Nato savezu sa 2,79% A gle fakat da
wooddiebone Kak sam glup sad ispao. Isuse boži. Da, po postotku smo treći, a lista nije po postotku. BTW 2 od tih 2.79 je otišlo za Rafale 🤣🤣🤣
foggy yakuza_stinger Nabavim i trecu dekicu pa naleti i ti, svako ima svoj zadatak ispod svoje dekice. Odurno. Gasi topic 😃
weky Fenix Je li itko iz ZG gledao avione jučer? Još bolje. Iz Velike Gorice. Zvuk im je impresivan, baš grme.
master_x zontra Ne samo da izgleda,nego je i okus ko da piješ ukiseljenu jabukovaču.Najgori Šveps za kupit.
TITANXIS Macron nam se smije kakvi smo bedaki kad kupujemo aviončeke a sirotinje na svakom koraku. A ko će nas napasti, pa težimo svi nekom miru i predavanju oružja policiji a sad se kupuju avioni u te svrhe. Možda oni znaju više nek mi narod pa se pripremaju na neki mogući rat ko zna?