wooddiebone Baš sam razmišljao neki dan koja su fiktivna rasa srbi i finale je bilo između Mandaloriana i Batariana. Još uvijek se nemrem odlučit. Mandaloriani vode po broju paravojnih skupina, ali Batariani vode po broju ratnih zločina. Težak izbor.
wooddiebone Evo fensij mi je napravio epiphany u PM, ne znam zakaj se srami javno. Mandaloriani su ustaše jer imaju crni lightsaber.
wooddiebone Isuse jebeni fejs je prepun tih jugoistočno-azijskih profila kaj fishaju. Ne znam jesi probao Facebook Dating sad kad si neženja. Nemoj.
fensisuperstar wooddiebone nisam još. Od pon sam. i taman 15 otkad počinje ovaj jebeni zakon da moraš biti testiran. Znači onak moram se ujutro testirati prije nego odem na sud. Jebem im mater u pičku.
Flipper Pa neki dan sam čitao raspravu i shvatio iz svega da Vudi ima debelu kitu ko kulen, Tze ne jebe ništa, a Suhy se drži vjerno nadimka. Tako da je sve u redu. 😁
Tzereen fensisuperstar Tze ne jebe ništa a ima zgodnu ženu doma. Kad je vidla koliko volim Razer, otišla je. Tako da, otvorena je sezona lova. Majke, zatvarajte sva vrata!!
Tzereen DarkPunisher kakav Kingston?? Jedino Corsair bi mogo priznat. Zbog RGB konkurencije. RGB je život!