Brijac Chono je bio užasan mod. Lik je doslovno pokretao i ulazio u nepotrebne rasprave gdje su se onda dijelile opomene svima osim njemu. Sve mogu prožvakat, al da je taj lik bio mod to ne mogu, a tek da je bio odličan mod neću ni govorit.
Chono je skoro pa čitavo vrijeme dok je bio moderator ujedno i radio odličan posao. On nije bio moderator čitavo vrijeme te kada su počeli spomenuti konflikti, status moderatora mu je i maknut. Dok je pred kraj svog moderiranja znao ulaziti u sukobe, prije toga je radio kvalitetan i odgovoran posao u moderaciji. Kako je čitava priča oko njegove aktivnosti na forumu završila ne opravdava nekakav revizionizam njegove prijašnje aktivnosti, a kamoli tek moderiranja.
Što se tiče Mastera... težak je lik i tupi po svome, ali najmanje 50% njegovih ispada je isprovocirano i onda u toj raspravi gdje se njega jebalo, a on odgovarao na svoj način ignorirali su se provokatori
U tom slučaju nisi dobro upoznat s time kako je Master djelovao na forumu. On se nije držao PS dijela foruma, on je aktivno (i često) ulazio u Xbox teme kako bi sijao toksičnost. U PS temama bi na bilo koju imalo konstruktivnu kritiku reagirao agresijom i često vrijeđanjem. Možemo mi pričati o tome da je "njegov način" koliko god želimo, ali to ne mijenja činjenicu da je taj "način" bio sinonim za bezobrazno ponašanje. Bilo je previše ljudi koji su mu odgovarali sa strpljenjem i trudom na što bi on reagirao "svojim načinom". Pružilo mu se jako puno prilika, no on je svaku od njih ignorirao.
Njega je svatko na forumu provocirao. Kada te svatko provocira, možda nije riječ o provokacijama i možda nije problem u njima, nego u njemu.
a njega se upozoravalo što ga je još više razjebalo (koga ne bi?) tak da su i modovi u neku ruku krivi za to što se događalo s njim.
Ja sebe smatram odgovornom osobom i kada nešto zajebem, onda to i priznam. Ovo nije takav slučaj. Čovjek je vrijeđao forumaše, pasivno agresivno prijavljivao objave kako bi u prijavi vrijeđao moderatore i izigravao je žrtvu svakom mogućom prilikom. Mene bi nakon svakog mogućeg upozorenja napadao i ponekad vrijeđao. Imam debelu kožu i takvo što me ne dira, štoviše, svaki put mu se davala nova i nova i nova prilika. On ih je potrošio.
Odrasla je osoba koja je snosila posljedice svog repetitivnog kršenja pravila.