zontra Btw, svaka cast na mudima liku iz Milijunasa danas. Na pitanje za 500 000 HRK isao odgovarat. Necu spojlat, pa sami pogledajte jel dosao do milijuna.
TITANXIS herc Neznam zbilja jel se tak zvala, moguće je. Ak si već zguglal i provjeril pa netrebam ja il si pak znao.
herc @TITANXIS Zapamtio sam jer sam uvijek isprogamirao VHS da mi to snima dok nisam doma ili dok radim nešto drugo. @ThaUrban Nažalost, nema na YT 🙁
TITANXIS herc Evo ti ideje onda ak još uvijek imaš to na vhs-u i staviš na svoj yt kanal ak ga imaš. Imali bi ti videji dobru gledanost. jedino je bed prebacit sa vhs u digitalni format.
yakuza_stinger weky tako je najranije što se sjećam je bilo dok su igrali SNES, dok je bio onaj drugi voditelj (pojma nemam više ime)
master_x yakuza_stinger Onaj Kristijan Ugrina il kak več.To se gledalo kad sam bio u 5 razredu još.lol
yakuza_stinger I prije Mirkovića je bio jedan frajer, al ubij me ako se sjećam imena.. Guglao sam - Hrvoje Handl I da, igrali su na Amigi 1200. Dakle old skul samo takav
TITANXIS Prije Kikija u Modulu 8 neznam ko je bil, nisam valjda ni gledal od samih početaka. Znam da je Kiki i Huga vodil ko i Boris.