Raziel Mislim da nije korektno druge kriviti za njegovu nekulturu i neshvaćanje osnova ljudskog poštovanja. Ima onih koji su godinama na forumima i dobro znaju kako piše. Ja znam kako ti pišeš, kako Yakuza piše, kako mnogi pišu jer sam na forumima već dulje vrijeme. Ima vas koji ste još dvostruko dulje od mene i znate kako s nekime baratati. No što kada dođe netko novi, napiše objavu i dođe Master, krene ga nazivati glupanom i xDečkićem. Pridošlica izgubi volju za pisanjem i forum biva sve manje prostorom za kvalitetnu raspravu. Potom će i oni neregistrirani izgubiti volju registrirati se i aktivnost na forumu će padati. To je samo prvi od primjera koji mi pada na pamet o utjecaju pojedinca na forumašku atmosferu.
Master je dobio jako puno prilika i nije ni u jednom trenutku pokazao da namjerava barem djelomice korigirati svoje ponašanje. Stoga je i snosio posljedice jer je odrasla osoba koja je prihvatila pravila foruma te ih svjesno kršila dvoznamenkasti broj puta. Stvarno mislim da su pravila poprilično ležerna, korektna i da je moderacija davala jako puno drugih prilika, nadajući se da će članovi ipak pridonijeti svojim iskustvom i željom za sudjelovanjem u raspravi.