To ti je nova religija.
Sklon sam vjerovat da je Covid smišljen samo za umjetno izazivanje ekonomske krize. Prošlo je 10 godina i vrijeme je za recesiju. Treba ju umjetno izazvat, način je nebitan.
To ti je nova religija.
Sklon sam vjerovat da je Covid smišljen samo za umjetno izazivanje ekonomske krize. Prošlo je 10 godina i vrijeme je za recesiju. Treba ju umjetno izazvat, način je nebitan.
.........
yakuza_stinger Neznam, koliko se ja sjecam mi smo u ekonomskoj krizi otkad znam za sebe. Nikad nitko nije imao novaca i kukalo se vazda, imali 5g towere i korona viruse ili ne.
Danas Destiny reveal, sutra pauza, preksutra PS5 reveal, dan nakon TLOUII rece...
Jesus...koji tjedan. Samo treba da se do kraja tjedna najavi nova Automata ili Bloodborne i mogu mirne duše krepat.
Dobro da je PS5 tako brzo nakon Destinyja da popravi tjedan.
Zaspao jučer u 16h, probudio se danas u 14:30. Tumor na mozgu confirmed.
Zato su ga i zatvorili.
Heat Hey sve je dobro sve dok ne zaspiš danas u 16 a probudiš se jučer u 14.30
Danas je vas omiljeni forumas presao u isusove godine
yakuza_stinger puši qrac idi bacat recenzije neke
sretan ti rođendan pičko <3
Sretan rođ Isuse xD
izašao sam iz svog prostora i pustio otvorena vrata i nisam skuzio da su ključevi ostali u prostoru i netko mi sam uletio dok sam stojao ispred sa zenom i samo ih popalio. Znači promijenio sam bravu i sve to ali ako sad noću čujem da mi netko pokusava otvorit vrata a mater mu jebem ako ga neću pričekati samo ću uletit i palicom mu od lica napravit pičku
fensisuperstar Možda se uskoro probudiš s imigrantom ili dva u naručju? Bizarno.: p
Ili bez stroja na stolu.
friendly sentry turret deployed
Ukradu mu kompjuter i onda Fensi pređe na Xbox One.
ma promijenio sam cilindar stavio titan gore i zdravo. čekat ću noću onak ako čujem da netko dolazi do vrata testira otvorim vrata pocuvem ga unutra zattvorim vrata i pokazujem lopovčini kak fizika kostiju funkcionira.
Sad kad mu pokucam..?
@fensisuperstar
fensisuperstar pokazujem lopovčini kak fizika kostiju funkcionira
Šakativno nasilje ha