Kak ste svi odma ljubomorni kaj se to nije i vama dogodile!!

bosscorelli Ako se učiš po Udemyju za frontend, toplo preporučam Maximilliana Schwarzmüllera. Fino objašnjava i lijepo koncipira tečajeve. Pokriva najbitnije okvire poput Reacta, Angulara i Vuea, a isto tako radi pregled i HTML-a i CSS-a. On ti je super polazna točka. 🙂

Poštovani,
    od 04.10.2021. - 20.10.2021. od 10:30 - 19:00 (osim nedjelje), u ZAGREBU,
    provodimo degustaciju i testiranje alkoholnih pića.

Za sudjelovanje u ovom istraživanju tražimo muške osobe u dobi od 18 do 60 godina
    koje konzumiraju alkoholna pića barem jednom tjedno.

Anketa traje do 15 minuta.

Kako biste sudjelovali u istraživanju, dođite u navedenim terminima u
    Zagreb, Bogovićeva 1/ prostorije Napretka, svaki dan (osim nedjelje), 10:30-19:00h.

Svatko tko u cjelosti popuni anketu ODMAH po završetku dobiva zahvalu za sudjelovanje - bon u vrijednosti od 25 HRK koji se može koristiti u DM-u.

Ako Vi ne odgovarate navedenom opisu, ali imate članove obitelji, prijatelje, kolege koje odgovaraju navedenom opisu - muške osobe u dobi od 18-60, koje konzumiraju alokoholna pića, dobrodošli su!

Pozovite ih da nas posjete na navedenoj adresi!
    Očekujemo Vas i veselimo se našem druženju,

Srdačan pozdrav,
    Ipsos Online Panel

Poznam nekoliko dobrih kandidata

Fico Dobio sam preporuku za Jonas Schmedtmann , pa sam uzeo njegov kurs za JS. Zadovoljan zasad , s obzirom da sam vec par puta odustao. Colt Steele mi nikako nije sjeo.

StarFox_N Top stvar!

❤
    😁
    1 / 2
    Iako više nisam u điru, lijepo je znati da je Fox jači nego ikad, i prisjetiti se dobrih starih BF3 i Bad Company 2 dana

krpa Ako ikada budeš imao želju probati dobrodošao si. Eventi su uglavnom nedjeljom u Potpićnu. Ekipa pozitiva.
      Malo pucamo, kasnije pivo, roštilj i druženje.

StarFox_N
        Zvuči top, tenks! Možda doletim kad sezona završi. 😁

samo je jedan @19marksman89 !

-

preko puta kuće mi je sad udario grom i tako je jako udario da mi se zatresla soba i ugasio mi se monitor na pol sekunde jer mu se rasklimao kabal 😃

pao je bitdefender. Svi servisi. koji se kurac dešava?

triba izist ribe ae

idem se istuširat spremit i odoh za makarsku pice.
        sutra sam na par sati u splitu aeeeeeeeeee
        a ako uspijem 11 reggat auto onda sam 12 u zagrebu
        @Tzereen tebi se odmah javljam za neki kežual wink wink

Ne znam za vas, ali uz ovako lijepo laganini kišno vrijeme tako paše Spotify playlista - Coffee Table Jazz.

Nisam ga nikad prije volio, ali ovih zadnjih godinu dana mi totalno paše jazz. Baš guštanje i opuštanje.