Jeboteled, moram pazit na koje klupice sjedam.

Ili treba paziti šta se pije, mislim da je to već problem od mjesta za sjedenje.

buz trebaš prvo dati da bi primio.

Penzioner (69), izgleda da nije samo on bio zadovoljen.

Cijela priča je toliko weird da bi bilo interesantno znati detaljniji tijek događaja (osim BJ dijela, to me ne zanima). Znači, kak nekome sam tak uletiš, pa makar i ak si pijan da izgubiš kontrolu, jebo me pas 😅

Kak ste svi odma ljubomorni kaj se to nije i vama dogodile!!

bosscorelli Ako se učiš po Udemyju za frontend, toplo preporučam Maximilliana Schwarzmüllera. Fino objašnjava i lijepo koncipira tečajeve. Pokriva najbitnije okvire poput Reacta, Angulara i Vuea, a isto tako radi pregled i HTML-a i CSS-a. On ti je super polazna točka. 🙂

Poštovani,
        od 04.10.2021. - 20.10.2021. od 10:30 - 19:00 (osim nedjelje), u ZAGREBU,
        provodimo degustaciju i testiranje alkoholnih pića.

Za sudjelovanje u ovom istraživanju tražimo muške osobe u dobi od 18 do 60 godina
        koje konzumiraju alkoholna pića barem jednom tjedno.

Anketa traje do 15 minuta.

Kako biste sudjelovali u istraživanju, dođite u navedenim terminima u
        Zagreb, Bogovićeva 1/ prostorije Napretka, svaki dan (osim nedjelje), 10:30-19:00h.

Svatko tko u cjelosti popuni anketu ODMAH po završetku dobiva zahvalu za sudjelovanje - bon u vrijednosti od 25 HRK koji se može koristiti u DM-u.

Ako Vi ne odgovarate navedenom opisu, ali imate članove obitelji, prijatelje, kolege koje odgovaraju navedenom opisu - muške osobe u dobi od 18-60, koje konzumiraju alokoholna pića, dobrodošli su!

Pozovite ih da nas posjete na navedenoj adresi!
        Očekujemo Vas i veselimo se našem druženju,

Srdačan pozdrav,
        Ipsos Online Panel

Poznam nekoliko dobrih kandidata

Fico Dobio sam preporuku za Jonas Schmedtmann , pa sam uzeo njegov kurs za JS. Zadovoljan zasad , s obzirom da sam vec par puta odustao. Colt Steele mi nikako nije sjeo.

StarFox_N Top stvar!

❤
        😁
        1 / 2
        Iako više nisam u điru, lijepo je znati da je Fox jači nego ikad, i prisjetiti se dobrih starih BF3 i Bad Company 2 dana

krpa Ako ikada budeš imao želju probati dobrodošao si. Eventi su uglavnom nedjeljom u Potpićnu. Ekipa pozitiva.
          Malo pucamo, kasnije pivo, roštilj i druženje.

StarFox_N
            Zvuči top, tenks! Možda doletim kad sezona završi. 😁

samo je jedan @19marksman89 !

-

preko puta kuće mi je sad udario grom i tako je jako udario da mi se zatresla soba i ugasio mi se monitor na pol sekunde jer mu se rasklimao kabal 😃