Deadwalker bojim se što će biti najesen kada se zakuha delta soj

Bit će to da će broj zaraženih rasti, a broj hospitalizacija i smrti neće, ili neće ni blizu kao prije.

I onda će opet doći pojedinci i tvrdit da je bolest bezopasna, a zanemarit činjenicu da je više od pola stanovništva procjepljeno.

Već je ustanovljeno da cjepivo drastično smanjuje mogućnost razvitka težih simptoma i smrti.

Drago mi je da smo se opet dotakli cijepljenja.

Vjerujem da su neki od vas imali prilike pročitati ovakve naslove nedavno.

Znemarimo što je Index u pitanju, ali ovkai naslovi i ovakve tvrdnje su mi totalno promašene. Ja sam se zbog svog zdravstvenog stanja (nažalost) cijepio među prvima. Ali mi zato nikada ne bi palo napamet prozivati druge koji to nisu da su manje inteligentni ili ih osuđivao zbog njihovog prava.

Doduše, nažalsot znam onaj mali broj koji odbija cijepljenje jer previše vremena provode gledajući Blakan Info i slično, ali to je posebna kategorija.

Članak by kompletni moron Jarić. Takve članke izbjegavati u širokom luku.

yakuza_stinger
    Index izbjegavati u širokom luku. Možda i većinu mainstream medija.

A i to što kažete. Jedino kada je IMO taj portal valjao i valja, kad idu iskopavat afere. Ove ovakve kvazi kolumne pune poluistina, izvrtanih činjenica, propagandi, podmetanja subjektivnog mišlja pod nešto objektivno (neovisno o tematici) je praktički zlo koje ne možeš iskorjeniti. Nije taj Dauenhauer jedini, svi do jednog pišu na identičan način.

Za očuvanje vlastitog saniteta definitivno preporučam masivnu ignoranciju ovakvih tekstualnih proljeva.

Index je objavio pa najbolje ignorirat.

Nema veze kaj se radi o legitimnom istraživanju objavljenom u peer-reviewed znanstvenom journalu.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0889159121001975

Conclusions
    Erroneous social media reports might have complicated personal decision-making, leading to people with lower cognitive ability being vaccine-hesitant. With individuals with lower cognition also experiencing higher rates of COVID-19 in studies conducted prior to vaccine distribution, these new findings are suggestive of a potential additional disease burden.

Danas pada kisa kod mene, kakvo je vrijeme kod vas?

oxi Evo pojavilo se sunce. Ali nema medvjeda.

Najavili kišu, a sunce piči da sam prije pola sata morao klimu uključiti.

wooddiebone Nije problem sa necjepljenjem nego sa širenjem dezinformacija i laži.

Fensi kao i svi ostali imaju pravo necjepiti se.

Od kad to? Do prije 10 dana svi necjepljeni su bili stoka i bioteroristi?

PhoenixMode Od kad to? Do prije 10 dana svi necjepljeni su bili stoka i bioteroristi?

yakuza_stinger to ti je woodie - epitome of cognitive function

Ok, ajmo ovak.
            Ako netko osjeti potrebu da me prozove s namjerom da mi ukaže na neke moje tvrdnje, neka stavi quote cijelog posta pa da vidimo.

Apsolutno sam za to.
            Raskrinkajte me kak sam strašno pristran i kontradiktoran i priznajem kaj god hoćete.
            Priznat ću i da Kosovo nije Srbija.

Ako vam se to ne da ili iz bilo kojeg razloga ne možete to napravit, zamolit ću vas da se suzdržite glupavih komentara dok ne naučite razlikovat članove foruma i što netko piše.