StarFox_N Najbolji browser za Android? Ovaj defaultni Google na mobitelu mi se često ruši...

Najbolja alternativa je novi mobitel.

Namjeravam sjedit 7 dana i gledat u vodu da.Nakon toga mislim otić u brdo i živit tamo do kraja života.Mislim da je tu rješenje.

Sad kužim zašto krtica na avataru, ti bi napravio bunker u brdu. Al ako provedeš struju i spojiš plejstejšen, onda je ok i apruvam.

master_x Pokraj je nudistička plaža, a joystick mu je u gaćama, dalje znate.

Haha!
    Što više pišete više se razmišljam da u brdo ponesem plejku!

weky Ne namjeravam biti panj koji će svake 2 godine kupovati novi mobitel.

Jel ima ko Base set 2 Venusaura?

Nisam neki kolekcionar i stanje mi uopće nije bitno, al htio bi sva tri startera.

Više bi volio naći kod nekog tko nije kolekcionar ili ima doma karte od djetinjstva.
        Može bit i zgužvana. Nije mi cilj nekom izbit lovu iz džepa.

Svaka čast ko ima volje cijepat, al mi smo prije 4 godine skucali love za ovo i ne mijenjam ga za niš.

Jest da je ono, cheat mode "on", al bi vražju mater ručno cijepo 7 jebenih prikolica drva...

Tuhy s tom kolicinom se sigurno isplati, jebat ga nece si nitko to kupiti kome treba za zimu 5-10 kubika.