Al pazite da vas na smrt ne pretuku ako odete u Varaždin.
Blebetaonica 2
Mene osobno privlači Velika Gorica, iako zna bit seljo beljo tjuning šabana s lošim cajkama na mukama na cesti. Podsjeća me grad na Zagreb kakav je bio kasnih 90-ih i ranih 2000-ih. Plus sve je na dohvat ruke.
Di ima najboljih žena, pardon, dama?
Potez Zadar-Split
Hands down.
wooddiebone ne mislim samo na izgled. Ne svode se žene samo na tijelo poput Lidije Bačić.
Ej! Povuci to.
#istasiglas
wooddiebone oprosti.
Lille u .
fensisuperstar Oni vole da im kamenjarci budu poglavice. Evo ja ću, sad kad skuže da liberalna ljevica i ekstremna desanka rade ista sranja. Još su me u Istri odgojili. Pa di ćeš bolje.
@Fico pogledaj ovaj video zadnji sa googleom kupit ces taj iphone još brže sad.
Ja definitivno prelazim na iPhone.
Samo da vrate TouchID.
- Uređivano
wooddiebone do sad si mi bio drag jer si bio glas razuma.
Brijac Radije bi da je Škoro dobio jer sam o Tomaševiću svašta čuo, ali šta je tu je.
Ja sam čuo da ga zovu Senf jer hoda okolo s mrljama na košulji i jer smrdi jer ljevičari po defaultu smrde, a ne zbog one Tomislav-Thomy-Senf šeme koju prodaje po novinama. A sad ako mu je to najveći grijeh...
Još uvijek nisam fan Appleovog načina poslovanja, ali tvrditi da među svim u industriji, Apple ne radi najviše za sigurnost i privatnost korisnika, e to je nerazumno.
Gadi mi se Google više sa svojim odurnim adwareom.
wooddiebone ako rade 1 ili 2 stvari dobro, a sve ostalo loše, za mene su i dalje loši. I naravno da ja malo pretjerujem i karikiram jer se tako zekamo, ali istina je da ih nikako ne cijenim. Inače nisam pobornik animoziteta prema ičemu, ali apple mi je jedna od rijetkih iznimki.
Meni je više u biti prije da rade jednu stvar loše, a više njih dobro.
Definitivno bolje od Googlea.
Samo kaj ću morat žrtvovat YouTube Vanced ako hoću iPhone, a onda opet moram gledat jebene Googleove reklame.
wooddiebone YouTube Premium Kappa
Moram onda ukinut dvije OnlyFans pretplate.