Mene osobno privlači Velika Gorica, iako zna bit seljo beljo tjuning šabana s lošim cajkama na mukama na cesti. Podsjeća me grad na Zagreb kakav je bio kasnih 90-ih i ranih 2000-ih. Plus sve je na dohvat ruke.

wooddiebone ne mislim samo na izgled. Ne svode se žene samo na tijelo poput Lidije Bačić.

fensisuperstar Oni vole da im kamenjarci budu poglavice. Evo ja ću, sad kad skuže da liberalna ljevica i ekstremna desanka rade ista sranja. Još su me u Istri odgojili. Pa di ćeš bolje.

Brijac Radije bi da je Škoro dobio jer sam o Tomaševiću svašta čuo, ali šta je tu je.

Ja sam čuo da ga zovu Senf jer hoda okolo s mrljama na košulji i jer smrdi jer ljevičari po defaultu smrde, a ne zbog one Tomislav-Thomy-Senf šeme koju prodaje po novinama. A sad ako mu je to najveći grijeh...

Kaiserus Ne postoji radikalna desnica, mediji su ti iskrivili percepciju realnosti.

Tzereen

Još uvijek nisam fan Appleovog načina poslovanja, ali tvrditi da među svim u industriji, Apple ne radi najviše za sigurnost i privatnost korisnika, e to je nerazumno.

Gadi mi se Google više sa svojim odurnim adwareom.

wooddiebone ako rade 1 ili 2 stvari dobro, a sve ostalo loše, za mene su i dalje loši. I naravno da ja malo pretjerujem i karikiram jer se tako zekamo, ali istina je da ih nikako ne cijenim. Inače nisam pobornik animoziteta prema ičemu, ali apple mi je jedna od rijetkih iznimki.

Meni je više u biti prije da rade jednu stvar loše, a više njih dobro.

Definitivno bolje od Googlea.

Samo kaj ću morat žrtvovat YouTube Vanced ako hoću iPhone, a onda opet moram gledat jebene Googleove reklame.