wooddiebone Zauzet sa životnim tjeskobama :-)
od utorka počinjem raditi u vrsaru tako da će me biti još manje.

btw little nightmares 1 besplatan na steamu.

Zero ne znam ali u četvrtak počinje kviz u novigradu opet tako da očekujem blejda jer ga on inače vodi.

Povodom Dana državnosti svima čestitam uz Moja domovina.

Tomašević pobjedio!

Kod nas u okolici Vž isto prvi puta u povijesti nije HDZ iako jesu u županiji.
    Konačno nešto pozitivno.

pravednik Baš sam ponosan i na Zagreb i na Split što su prepoznali nova lica i jedan drugi, moderniji smjer.

Mene je za Varaždin posebno iznenadilo da je Čehok izgubio.

Fico

Mene začudilo isto.
        Ali narod se polako budi konačno

Kod nas je HDZ bio od rata, tak je bilo u mnogim mjestima.
        Provodili su tiraniju zajedno sa katoličkom đamahirijom.
        Veliki domoljubi a rade protiv vlastitog naroda.

Pa dobro nije to u Zagrebu danas napravljeno. Već u prvom krugu su ljudi izabrali nekog novog (da nije HDZ, jel), bio to Tomašević ili Škoro.

Radije bi da je Škoro dobio jer sam o Tomaševiću svašta čuo, ali šta je tu je.

Škoro je nov ko rabljena Škoda iz 2002.

Čovjek koji je bio u HDZ-u, dio njihove kampanje i njihov saborski zastupnik koji je samo spojio radikalnu desnicu u jednu stranku nije novo lice u politici.

Svakako bi radije njega nego nekog trenutnog člana HDZ-a.

Možemo i Tomaševića podržava islamist Reuf Bajrović, očekujem kmečanje za par mjeseci kao i u slučaju s Milanovićem.

Škoro je apsolutno ista stvar kao HDZ i Milan Bandić.

Drago mi je da je je Zagreb baš na dan državnost, i to ovaj krivi dan državnosti koji je zapravo dan HDZa, izglasao za promjenu koja bi mogla cijelu državu povesti u smjeru rješavanja te pošasti.

Sad još nek spuste cijene stanova natrag na normalne razine da mogu kupit nešto, inače idem rađe u Varaždin.

Tzereen da ima posla gore odmah bi otišao. Baš grad po guštu. Ima sve, a nije nakrcan

Fenix ak je nešto ova korona pokazala, to je da se može raditi van ureda, Komotno možeš raditi u Zagrebu, a živjeti u Poreču, Osijeku ili Varaždinu.

Tzereen kako tko, ja i ne mogu baš. A i žena mi ima specifičan posao. Kako god okreneš seljenje u tako neki grad ti smanjuje mogućnosti ubuduće.

Ali slično je i za kvart u ZG. Slavica forsira jedan dio grada jer joj je bliže poslu, ali nikad ne znaš gdje ćeš sutra radit.