Brijac Dok god vi budete smarali s takvim glupostima istom mjerom će se uzvratiti.
Ako se ponosiš sebičnošću, samo nastavi. Više govoriš o sebi nego kontra teme kojoj se suprotstavljaš.
Čovječe, prije par mjeseci ja sam rekao da je čudno da nema niti jednog slučaja obične gripe i da je to nevjerojatno na što si ti rekao da nema jer ljudi nose maske, par poslova dalje pisao si o koroni i napisao nešto tipa da su ljudi neodgovorni i da nitko ne nosi maske. Na to te netko pitao kako kad je u pitanju obična gripa nose se maske, a kad je korona ne nose se, nose li se ili ne nose? Na što si nestao i nisi nikad odgovorio. Valjda to ne uče u srednjoj školi na biologiji.
Ja sam se na to osvrnuo i nisam nastavio jer mi je prekipjelo prepirati se s ljudima koji ne traže raspravu niti dokaze, već samo guranje svojih nedokazanih uvjerenja.
Korona se lakše prenosi od gripe, javni je prijevoz bio zatvoren, radilo se većinom od doma i više ljudi se cijepilo nego prethodnih godina. Meni je to puno smislenije objašnjenje od nekih teorija zavjere oko guranja brojki zaraženih koronavirusom. Za dublje razloge, ostavljam struci da ih dokuči jer kao ni ti, za to nisam obrazovan.
Nexus Ajmo se pretvarati da se korona ne širi puno lakše od gripe.
Ulažete više truda u uvjeravanje samih sebe u apsurdne scenarije nego što je potrebno da se prijavite na cijepljenje, primite dozu i učinite nešto korisno.
wooddiebone I onda se pitamo zašto narod koji je tri desetlječa pljačkan od strane jedne stranke, još uvijek glasa za tu istu stranku.
Ma tipični mentalitet Hrvata. Po internetu se prigovara, a kada dođe vrijeme za djelovanje, onda im se ne da.