Ne želim teorije zavjere i nisam protiv cijepljenja ali svima je jasno da covid nece proci jos nekoliko godina ako ce i proci ikad. Razumio bi da se cijepiti moraju svi građani, ali ovako kada to ne napravi ni pola građana države upitan je rezultat svega toga barem ako govorimo o širenju zaraze, a ne o ublaživanju simptoma. Brojke stožera mi ne govore ništa, jedan dan 200 drugi 2000 dakle nemamo mi kontrole odavno.
Također vi koji ste toliko jako za cijepivo jel netko od Vas išao u medicinsku ili imate nekog iz te struke da možete otvoreno popričati o ovoj temi? Ako čitate online literaturu od kojekakvih kvazi autora ne znači da je to tako.
Dakle ovu godinu primiš 2 doze, kaj je sa sljedecom godinom? Jeste vi svjesni da sljedece godine po trenutnoj situaciji opet morate primiti dva cjepiva? 4 cjepiva u 2 godine, 6 u 3? Jeste vi svjesni kaj se događa s Vašim tijelom i kakve dugoročne posljedice to može donijeti?
Dakle poanta mojeg posta je, da svi koji toliko zagovarate cijepivo ne razmisljate razumno. To cijepivo nije lijek da ces ozdravit od covida, niti budes imun od covida. Moze ti eventualno smanjiti posljedice. Dakle i dalje prenosiš virus i dalje se možeš ozbiljno razboliti.
I da cijepit cu se...ali nisam optimist...dok ne dođe pravi vakcin koji ce u potpunosti trajno eleminirati ovaj virus iz naseg tijela ovo je ko da trošim c vitamin kad sam prehlađen.